PARASITER!

eller så är det jag som är parasit...
hur som hellst så knackade det på dörren, jag trodde det var min snurriga hyresvärd igen så jag öppnade och där stor den bister man från ... RADIOTJÄNST! fuckaduck... hjärtat dunkade dom inför döden. han tittade på mig, pressenterade sig på 3 sekunder och sen stod vi och lyssnade, min TV hördes högljudt från vardagsrummet varpå han frågade "har du TV?"

resten är historia. FAN.
jag ska ta mig ur det här på något sätt... mark my words!

Kommentarer
Postat av: Andreas

Haha klassisk fälla. Hadde en trasig tv som skulle kastas precis innanför dörren en gång när de kom och knacka på. Fick så klart pröjsa. Va nära att knocka idioten. Hjälpte inte ens om jag kastade ut tvn direkt när han var där. Sen den dagen öppnar jag alldrig för strangers. Tänker aldrig pröjsa tv licens!

2009-02-20 @ 09:43:32
Postat av: Olsson

I nästa vecka ringer du bara in och säger att du har sålt din tv. Sen betalar de tillbaka pengarna för de dagar du betalt licens framöver. Fråga Axel :)



Själv blåneka jag trots att jag hade tv:n på. Han förklara fint vad som kunde hända om man inte anmälde tv-innehav och jag sa att jag förstod klart och tydligt, men eftersom jag inte hade någon tv var det inget problem för mig.



En vecka senare ringde de och försökte med en fuling "Hej, jag ringer från TV/radiotjänst. Jag undrar bara om det är dig TV-tjänst ska stå på". Änn en gång hade jag TV på i bakgrunden, men förklara på samma sätt att jag inte hade någon TV. Samma efterföljande visa denna gången med. Men sen har de aldrig besvärat mig igen.

2009-02-20 @ 09:52:52
URL: http://vardagsobservationer.blogg.se/
Postat av: Bear

Haha, fattig student som jag är betalar jag tv-licens, faktiskt. Och ni som tjänar pengar... jaja. Mr Parasit. ;)



Har en polare som också vägrade betala, och hotade med tingsrätten osv, och tillslut gav de sig och har slutat terrorisera honom, så alla sätt är bra om man är oärlig. :D

2009-02-20 @ 10:41:29
Postat av: Hanna

HAHAHAHA HAHAHA! Rätt åt dig, det är DU som är parasit som skiter i att betala TV-licens....

2009-02-21 @ 10:19:59
Postat av: Anonym

öööööööö så det är ok att inte betala när man använder andras tjänster, eller.... hela systemet bygger ju på att man hjälps åt att betala. rätta mej:)

2009-02-22 @ 15:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0