Lugn och ro

Fan vad skönt det är. börjar man bli gammal när man uppskattar sådant?
hetsigt på jobbet idag med, iaf mot slutet som vanligt. svårt när man är så lite folk, det borde bara vara jag som har semester. tänkte även skippa min semester i år och köra 8 veckor nästa år i stället. vore sjukt soft! Såg även att jag och Muraren på jobbet inte kommer ses på över 6 veckor när han drar på semester, skumt men skönt. jag behöver kommer bort från mitt jobb. (spexa har man lite tid för ibland)

Efter jobbet träffare jag P och B på stan, vi köpte med oss kinamat hem och kollade på southpark, B har fått för sig att Southpark är tråkigt, lite som att han tycker att glass är äckligt så han surade i en timme medan jag och P skrattade oss hesa. Sen smög vi över till H&M. kollade på tv, lyssnade på musik och gjorde inget. sjukt skönt.

Blev lite rastlös så jag pluggade in lurarna i huvudet och rullade ut i mörkret. stan var nästan helt tom, jätteskönt då man kan ta ut svängarna ordentligt. stannade nere vid den nybyggda bryggan och tittade på de fina lamporna, ska ta med en bättre kamera nästa gång. dags att sova nu.

kvällens låt som vanligt


Kommentarer
Postat av: jonas l

Får du spara så mycket semester? Vi får bara spara en vecka

2009-07-09 @ 21:17:36
URL: http://www.cerro.dk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0