Rätt skön helg

Efter cyklingen med Fredrik drog jag snabbt som attans ner på stan, fick inte tag på Erik eftersom han har bytt nummer, fick reda på det långt senare. Köpte lite kläder, det behövdes, sen en snabbfika på Koppi. Skyndade hem, bytte kläder och så iväg igen, jag skulle träffa massa folk som också skulle ut till Ramlösa för att fira Mimmi men det var bara Linnéa som lyckades ta sig till bussen i tid, lite komiskt ha ha. Mimmi blev jävligt överaskad att finna 35 pers gömda i vardagsrummet.

Förutom att jag högg mig själv i tungan så att blodet sprutade var det en sjukt rolig kväll. Helt lagom mycket öl och helt lagom sent och helt lagom trötta sönderdansade ben. vaknade på förmiddagen i morse och kännde mig pigg och glad, hur ofta händer det efter 10 timmars party? aldrig? typ!

Buster ringde och ville fika innan han började jobba, så blev det, grillad macka och kaffe på K&co satt fint, Hanna och Mackan kom förbi och höll oss sällskap ett tag sen när det var dags för buster att jobba gick jag och hanna till mig, drack té och kollade på History channel. Höll på att somna där i soffan, underbart skönt med slapp söndagsstämning. Men jag skulle ner på julskylltningen och trängas med folk, grymt drygt så jag gömde mig på Mimmis jobb. åt pepparkaka och drack kaffe, inte dumt alls!


(Rosa ... allt! var annars än hos Mimmi?)

sen kollade jag lite på ljussowen innan jag gick hem. snajdigt va.

Kärnantrapporna som pepparkakshus?

Eller med julgranar på?

eller nattstad?

ja god jul på dig med helsingborgsstad!

Blev slapp hemma framför TVn ikväll, Terminator Salvation och pasta-pesto och ruccola båda lika schyssta och fan vad jag har börjat uppskatta soffan, den är ju riktigt schysst, kansle för att jag har suttit in den? blir mer soffhäng i jul hoppas jag!

Nu är julstjärnan på plats också, lite får man fan bjuda till tycker jag.

sovdags så jag pallar med Gymmet i morgon. hej

Kommentarer
Postat av: Andreas Arvidsson

Den där ljusshowen verkar ju inte ha varit helt fel? Kul att du tog lite bilder, så man inte missade den helt... :P

2009-11-30 @ 02:03:34
URL: http://www.andreasarvidsson.se
Postat av: Mimmi

Sååå fina bilder micke... jag vill ha :D Kräm

2009-12-01 @ 12:10:22
URL: http://www.mimmi-hair.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0