Design

Så kul det här med folks tycke och smak.
vi anonserade om att dom som var intresserade av att designa vår nya klubbtröja skulle mötas i klubblokalen kl1900 den 20de dec och ta fram ett förslag på tröjdesign.

3 pers kom. Carina, Ingrid och jag. vi spenderade 2 timmar av vår fritid på detta för att folk ska nedvärdera oss helt utan respek hemma från den bekväma datorstolen, vi skulle fan skitit it att be om någon annans åsikt. blir helt ärlig upprörd av detta...

i morgons ska jag designa om hemsidan, ingen annan pallar detta. Kontentan är: JAG! bestämmer. åsikter på det? iofs svårt att få våran hemsida att bli fulare...

nu ska jag sova. sur och tvär. ni kan fan ha det. hejdå

Blogg?

ajust jag har ju en blogg också.
Det är mycket på gång. jag har inte cyklat en meter sen Portugal och det är jag nöjd med. trainern är dock riggad och redo att köra. när andan faller på.

Dock var ja ute och körde MTB i helgen, riktigt skoj, jag har ju fått en 10delad SLX grupp att testa i vinter. gick riktigt bra i djup snö.

Annars mycket fix och trix med klubben, ny tröja ska designas och jag tror den kan bli riktigt bra. dock får jag inte visa vår skiss förens det är klar. Hemsidan ska designas om också, ska fixa det med jansson nåogon dag.

hellst vill jag bara att julen ochallt det ska vara över så jag får åka upp till johanna och gömma mig ien snödriva.

puss och kram

eftersom vi ska börja sälja Bont skor (hemligt, schhhhh) så blir man ju nästan sugen på att byta sport helt och hållet. race på ring knutstorp i sommar?


natti natt

Cykeldagarna och Jul


Ja efter Portugal fick man sova några timmar sen byta väska mot en med rena kläder i och iväg igen kvickt som fan, vi var uppe i Jönköping vid 1 och hjälpte till att packa upp det sista och hänga alla cyklar på plats. Riktigt fint blev det. Kvällens agenda blev lite slapp på rummet och snacka skit innan vi blev bjudna på hamburgare nere i hotellbaren, mmm.. sen åkte vinflaska efter vinflaska in på bordet. när 9 flaskor var tomma kändes det som att det var dags att sova, det var trots allt mässa dagen efter. Godnatt

Lördagen var helt galen, galet kul! Hur mycket människor som helst, massa nya och gamla kunder. hade mest jättetrevligt hela dagen så jag glömde typ att äta, gött att matti påminde mig. Efter vi ätit peakade hela mässan och det var knökfullt i alla montrarna och folk klämde, kände, provade och mer eller mindre la beställningar på cyklar, fantastiskt. Hipp som Happ var klockan 5 och folk ville knappt lämna mässan och alla utställare samlades borta hos Enervit där det bjöds på söt klar dryck i omärkt plastmugg. Mmmm! Sen snabbt upp och duscha och svida om till finkläderna, sen snabbt ner i baren och att dricka en öl innan taxin kom. Sen blev det cykelgala och mer rödtjut. en snabbrunda ut på stan med lite sliriga människor och lite fiskshots sen sova några timmar.

Söndagmorgon, vem var pigg? inte jag! inte Matti... typ ingen annan heller. Fick dock sitta på föreläsning hos Enervit i 2½ timme och dricka sportdryck m koffein i för att piggna till, det var inte dumt. sen mådde man lite bättre. Hyffsat mycket folk på söndagen också men alla utställare ville bara hem så, så fort klockan blev 3 välte hela mässan och montrarna mer eller mindre flög ner och in i bilar och släp. halv 7 var jag hemma i min säng och somnade mer eller mindre omedelbart. Riktigt skojig helg. man har för jävla sköna kollegor i dom andra butikerna, synd att man inte träffar dem oftare bara. Måndag morgon på det, inte helt pigg nej!

27de fick jag besök. Johanna hade åkt genom snön ända från Arvika så passande nog hade jag tagit ledig 29-30de för att hitta på något. Måndagen blev powerslapp bara för att vi kunde, hade hjälpt farmor flytta hela lördagen så jag behövde en extra dag på rygg. Tisdag morgon var det uppstigning redan halv 8. snabbdusch och frukost, båten gick 20 över 9 och 20 i 11 var vi framme i Köpenhamn. Kylan bet i kinderna men vi strosade runt på alla små gator och tittade i skylltfönster, för alla konstiga affärer hade inte öppnat ännu. Vi fikade i närheten av nyhavn. varmt kaffe och jul-muffins har sällan smakat så bra.

Sen gick vi längst ströget bort till Illum där vi säkert spenderade nästan 1½ timme. mycket man vill ha men lite man har råd/plats med. Jag hittade skitsnygga ljusstakar som jag ville ha, dock fanns dom bara kvar i turkos och gult. suck. Till lunch bjöds det på smaskig clubsandwich och mer traskande innan jag äntligen fick avsluta på Mikkeller Bar och prova några riktigt smaskiga öl.

T.H: Mikkellers green Gold (16/20) T.V: Mikkellers Ris a la m'ale (14/20) men jävligt kul!

Johanna föredrog Ris a la m'alen som var en jul ale som skulle innehålla alla smakerna i en ris a la malta men den smakade mest jordgubb och saftsoppa med en svag ton av kanel. spexig och helt ok.


men nu är det ju snart jul på riktigt så idag ska jag och J baka lussekatter och pepparkakskladdkaka som föräldrarna ska bjudas på i morgon.

må väl:

RSS 2.0