SEMESTER!

Oj vad skönt livet är utan datorer. Jag har inte varit här på jättelänge men nu tänkte jag skriva av mig lite.

Semestern började Fredagen den 16de och direkt efter jobbet satte jag mig på cykeln och matade på hemmåt i en rasande fart. 38 i snitt fram till landskrona sen blev det mycket trixande på cykelbanor och sen komm hilleshögsbacken  så snittet sjönk till 37.1. men på krönet väntade Fredrik Jansson! och vi körde partempo hela vägen till miatorp där han släppte mig, då låg snittet 38.3. Igenom helsingborg blev det lite mer trixande så slutsnittet blev 38 jämt på den bländande tiden 1.29.35. sjukt nöjd.

Lördagen efter satte jag mig på bussen norrut, i höjd med halmstad kännde jag hur allt jobbigt jobb, styra upp fixa dona kommaihåg, det bara rann av mig och jag somnade stenhårt. resten av vägen till Karlstad gick snabbt som fan. härligt. Väl framme stod välkomstkommitén och väntade. najs.

(Volbeat, säkert bra röj där framme, där bak hos oss vare mest "headbobbing")
Snabbt hem, byta kläder och sen dra iväg igen på förfest, vi skulle ju på Arvikafestivalen. Några kramar och några godingar från oppigårds i magen var man på ett mer livat humör. Hängde mest med J och hennes polare men när Danger gick på halv 3 fick jag lite fria tyglar. Electromangel de-luxe. underbart, dock blev kroppen extremt sovnödig vid hav 4 så Johanna fick släpa hem min trasiga och trötta kropp och stoppa den i sängen. skööönt :)

(Katt.1: Ella, ser mordisk ut, men icke. katt.2: Isa, myskatt som gillar att sova på fötter)

Söndagen var det inte mycket liv i någon av oss, masade oss upp sent och käkade pizza ute i kvällssolen, det var vi värda. busade med kattskrällena som måste vara nöjda med städservicen dom får, vet ingen som förbrukar så många klisterrullar som J. 

Måndagen sprang vi runt på stan och fixade och handlade och åt stenhård gräddig mjukglass, precis som den ska vara. mmm. köpte mig även ett fiskespö som jag saknat i några år nu, polarens pappa knäckte mitt i bakluckan 2002. pfff. Sen packade vi våra grejer i mamma Evas bil och fick lift ut i skogen, liten mysig stuga klädd i furu (ja väggar, golv och tak var i furu) men det luktar så gott. sommarstuga. Utedass, utedusch, the works! love it! Vi tog en runda upp i skogen och plockade hallon och blåbär, nom nom nom, sen på kvällen en snabb tur ut på sjön, dock ingen fiskelycka.

(gäddödarn' gott blev det också)

Tisdag morgon fattade jag att jag hade semester, tyst, lugnt och ingen klocka på armen, vi gjorde vad vi kände för när vi kännde för det. Det blåste inte så mycket så vi rodde ut med båten och fickade lite, Johanna metade och jag kastade, vips satt det en liten sur Gädda i andra änden och tyckte det var tråkigt, jag tyckte det var roligt och dunkade den i huvudet. Mat! Score!

J lär sig det där med haspelrullar, inte så svårt!

Onsdag: Solen sken och det blåste inte så värst mycket så vi låg på badklipporna och semi-solade hela förmiddagen. sen blev det lite fiske utan större lycka på kvällen, dock såg vi en livs levande bäver, lite på hålle. Men en riktigt bäver va det. häftigt. På kvällen blev det Alphapet efter maten, jag förlorade, stort.


Torsdagen Bjöd på kalasväder så ner till sjön igen och vi badade och solade och hade det gött, trots nyfikna tyskar i kanot, ska ha med haubitzen nästa gång. pang! När vi hade tröttnat på solen gick vi upp och körde grymt eftermiddagsfika med kaffe, fattiga riddare och mer Alphapet, jag förlorade med typ 100p. snyggt!

Fredagen var det dags för hemåkning så det blev mest ihoppackning och städning och diskning, men lite sol hann vi få ute på gräsmattan. tråkigt att åka därifrån, hade gärna stannat, resten av livet. pleh.


(jag är inte mycket för pose-bilder, men den här bjur' ja på)

Lördagen: skulle vi ha lite kalas med Johannas polare. så det blev lte mat sen tårta och öl. mmm exelent combo. Sen ner på stan, Hoffmaestro spelade på Olssons Brygga, bra gung, starka GT's och helt sjuuuukt stora shots. blev en bra kväll. fast inte morgonen efter.


(25 sånna kliar gott en bakissöndag i svettiga mjukisbyxor, gah)

Söndag... Pleh-dag: Visst att katter är söta, men när dom knackar och krafsar på dörren när man vill sova ruset av sig en söndagmorgon blir metoderna många för att göra något åt det. jag gick upp och satte mit isoffan istället. klockan var ju en bit efter lunch redan, heh. Sen satt vi kvar i soffan hela dagen, tills vi gick och häntade pizza vid nio. tvättäckta slödag. love it. har aldrig sånna hemma! hah.

Måndagen bjöd på så fruktansvärt tråkigt väder så vi viste inte var vi skulle bli av, Mamma Eva föreslog Bowling... sen säger jag inte mer.

Tisdagen skulle jag ju åka hem så då passade solen på att steka oss ordentligt. Det blev först tåg, sen buss sen tåg igen. sov och lyssnade på musik hela vägen hem så det känns inte så långt. Men riktigt off att komma hem, varmt, tyst och tomt. kass.

Resten av semestern har mest bestått av lite träning och sen började ju den jävla helsingborgsfesivalen, suck. mer om det i ett annat inlägg. nu måste jag sova. upp och köra i morrn. hej.




Kommentarer
Postat av: Anders

Du verkar ha haft en nice semester där uppe.

Hoppas att den fortsätter lika bra.

Tog du gäddan på nått av dom nya dragen?



2010-07-31 @ 00:49:30
Postat av: Johanna

Åh, semester. Jag är egentligen i behov av lite mer känner jag! Du har iaf en vecka till :D

Puss

2010-08-01 @ 15:53:24
URL: http://showmewrong.blogg.se/
Postat av: Björn

Du verkar ha haft en härlig semester, skönt! Vi får snart ta lite biljard och öl efter jobbet någon dag!

2010-08-05 @ 13:52:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0