Var är motivationen?

jag har fan gjort allt för att peppa mig själv, men det finns ingen ork eller lust till att träna. kollar på bilder och filmer för att hitta gnistan men det känns bara som ett par kallingar man skulle låtit hänga på torkstället någon timme till innan man drog på dem. obekvämt med andra ord. får se hur det här går.

här är en trevlig film från VM förra året. kolla så ägd Absalon blir på slutet.

innan tyckte jag min scale hade snyggaste lacken, sen såg jag Nino Shurters Scale i Olssons blogg... nu är den ful.

pleh.

öppet helg i helgen, långa dagar, mycket folk och snåla människor. dock ska pappa vara med och jobba, kan bli kul. sen blir det öl på eftermiddagen, något att se fram emot, håkan vet hur man motiverar sina anställda.  ha ha!


(såhär blir dom nya hjälmskyltarna, sväng förbi butiken och titta vetja)

sov dags. hejdå.

Äntligen

Nu börjar det hända grejer. Det blir en ny drivlina på räsern, en som funkar. ska bli gött. Sen ringde min favorit peruk, Martin från göteborg och sa de magiska orden "den är klar nu" min gaffel är äntligen i ett stycke, hurra! så nästa vecka kan jag kanske börja bygga lite cykel. håller tummarna för att den är hel, men han har ju rykte om sig att veta vad han pysslar med den där Martin.

sen fick alla på jobbet varsin sånhär snygg av Håkan, jag tackar och bockar.

jag hade ett kort men givande snack med Fredrik Modin på Specialized idag, det lutar åt att jag kör tranz-alp nästa sommar och då visade han mig något fränt inför 2011 som jag defenitivt skulle kunna tänka mig att åka på. wow!

nu ska jag försöka sova. gick sådär med det i går. hejdå.

En rätt bra dag

Idag tog jag mig upp i tid, jag åt frukost i lugn och ro och gjorde morgonens bestyr i rätt ordning utan att stressa. sjukt skönt. Sen en rätt bra dag på jobbet, fast lustigt med kunder som ska göra något så roligt som att köpa en ny cykel och inte ens kan dra på smilbanden en ända gång och saäger inte en mening utan att påpeka priset och att han vill ha den billigare, orka! åk till sportex för fan.

när jag kom hem kände jag inte för att träna, och jag kan inte träna heller för Mountainbiken är i småbitar fortfarande och räsern är på jobbet och väntar din dom/diagnos. så jag gjorde massa matlådor och bakade muffins, inte dumt alls faktiskt. Apelsin, farin och mörk choklad, hell yes, ett stort glas åsens mjölk och en ljummen muffins kan få vem soms själ att må bra igen. matlådorna var inte så häftiga, pasta m köttfärssås och rostade morötter. billigt och gott.

fast det roligaste av allt var att mina malojakläder kom idag, helt vitt ställ. och ett fritidsställ i blått. kanske inte ska kombineras i hop så mycket, de blåa då, rätt mycket blått. fast det vita. oj oj, har vida skoöverdrag, vita handskar, vit hjälv och ett par vita Oakley brillor på gång. smutt som fan.

(jag vet att man ser randen, men tröjan var så jävla blå så kameran flippade ur)

men jävlar vilken passform, allt är i medium vilket känns bra. måste gillas!

nu ska det sovas. hejdå.

Abbe?

all yours man

Lite grå

men det går säkert över

fikade på koppi och gick en promenix med kameran tillsammans med Buster idag. skönt.

jag ska börja ladda för säsongen 2011 snart. hurra!

Epic Cooking

Styrelsemöte i morgon, jag ska stå för fikat, tänkte göra något gott.
Freddy kom över och hjälpte till, det blev sjukt bra. nu har jag diskat klart och ställt in allt i frysen och kylen, sweet.

Matmuffins m Graham, spenat och fetaost. grymma!

Apelsinkaka m muskovadosocker(stavning?)

Matlådor, fiskbiffar m rosaker och ätor. nu ska jag och mina torra händer sova.

food-night. det luktar träning i morgon, yeah!

Äntligen helg

det har känts som att senaste 2 veckorna har varit som att simma 25meter under vatten, man tar ett djupt andetag och skjuter ifrån på måndagen och på fredagen börjar syrebristen göra sig påminnd. Sen snabbt upp med huvudet och ösa in så mycket syre man kan för att sen skuta fart igen... Helgerna går så jävla fort, så mycket man måste göra därför är söndagkvällarna riktigt sköna, då är det bara jag, en film och lugn och ro.

igår var jag på bonna-sajtseeing, började emd glumslöv sen ut till vallåkra , billesholm, bjuv, åstorp, hylinge ödåkra... feta spots, not! var skönt att komma hem då motvinden mördade mig ganska hårt. men go runda och kaffet på Koppi smakade sjukt bra efteråt. Snackade som hastigast med Marcus som åker till mallis idag, vissa har det för jävla bra. Spenderade kvällen hemma hos föräldrarna men god mat och cognac även lite pepptalk. skönt


I morse spanade jag lite i krukan där jag tryckte ner en massa kärnor och frön i julas, apelsin, clementin och avocado. det växer så det knakar, härligt! Sen gick jag på lägenhetsvisning som vanligt på söndagar, ett mycket trevligt objekt bara 400m bort som jag är sjukt sugen på, vi får se vad folk har bjudit på den.

I fredags fick jag mina cykelkepsar från USA, den har tycker jag bäst som, ni får se den andra sen. ska ner i soffan nu, tror det blir brieostmacka och hurtlocker. hejdå.


Sköna Söndag

Fan vilken bra dag.
vaknade kl 9, fick upp kl10. långsam frukost sen påklädning och cykling, till kullens fyr och tillbaka. Det blev dryga 7 mil upp till kullens fyr och tillbaka, jag har inte varit där uppe på många månader, vägarna vara sjukt isiga på sina ställen upp till josefinelust jag kunde känna hur det släppte under däcken, otäckt. Det var sjukt skönt att få komma ut iaf, började med en timme uppvärming sen 1½ timme 8minutare med 2min vila. sen rulla ner i 30 min. riktigt snajdigt, hoppas det blir fint väder nästa helg också för benen levererade de-luxe. kanske inte varit så fattig vinterträning trots bara gym och lite trainer. vi får la se.

sen mera matlagning, jag lever på existennsminimum ett tag framöver nu då jag ska köpa något helt sjukt dyrt snart. så nu har jag typ 10 matlådor i kylen. Kyckling, ugnsrostade morötter och linser eller baconinlindade färsbiffar med pasta och morot/bönröra. vaocadosalsa och fetaost créme vid sidan. det kan vara gott att vara fattig också.

allt är diskat, allt är inplockat, tvätten är vikt och inlaggd... skönt det ska bli att sova sen.

bai

Tävlingsmöte

jävligt kul att träffa alla Åstorpare ikväll, kan bli en trevlig säsong både i dikte med kameran och i klubbussen. ser fram emot vår och värme.

jocke är dagens man. tack som fan, vem vill smaka?


godnatt



http://www.olivepixel.com/misc/kitten/

typ det sötaste jag sett på länge.

Zonked Out

vaknade i morse och kände mig som en gråsten, kom knappt ur sängen. Fick kämpa med magont och yrsel hela dagen. sen hem och krascha i soffan, mindre fett. men man ska ha sånna dagar också. Sen lagade jag massa matlådor och mixade en superfin smoothie. känns redan bättre. gymmet i morgon. ska göra ett seriöst försök iaf.

Tänkte ge er stackare som läser min blogg en första tjing på att köpa en fin Campagnolo Record grupp, prydligt skött och med osliten kassett. helt nya vajrar och häljen ingår. och är du snäll så kan vi fixa montering. dock är det ett litet stenskott på kolfiberplåten i bakväxeln. därför så prisreducerat.

14000:- klappat och klart, come and get it. ring: 0733895251

godnatt

kul med folk som kör käppar i hjulet på en, trodde polare skulle hjälpa mer än att stjälpa. pucko!

RSS 2.0