Lackar vidare

mot jul då.

I veckan var det julbord med jobbet, i Hurva som alltid, skitroligt. Jag och Matti tog det på blodigt allvar men fin utstyrsel och några stadiga snappsar. Vidare sen till The Bishops Arms, landade hemma i min säng strax innan 2. Fredagen var ingen så lätt och kvick på föterna.

När jag kom hem var Maria och Marias föräldrar i mitt kök, dom ska till Gran Canaria så som krachade i Helsingborg kvällen innan. Jag fixade köttfärslimpa m svampsås, inte dumt alls. Sen körde vi dem till Landvetter kl 6 på morgonen och passade på att fika hos syrran efter det. Vi var duktigt möra när vi kom hem så vi tokdäckade på sängen och sov till halv 6. skönt!

Idag har pappa varit här och hjälpt mig lite, fick baxat ut gammla toastolen så nu kan man vända sig på toa igen, skönt. Även fått upp handtag på köksluckorna så man kan öppna dem med stil även täckskivor under vasken och spishällen. Problemet är att vi inte har några handtag på lådorna under bänken så man får öppna dem under ifrån en och en. ha ha ha, De handtagen står överst på listan på saker som ska göras i mellandagarna. fint blev det iaf.

Lite vardagslyx är att jag äntligen skaffat mig en mobil som funkar och ganska bra dessutom, en sådär 4s. cool.

Sitter och planerar en Barcelonaresa i Pingst, så alla som vill kan ju pallra sig dit då och sluta upp på Plaza Virreina då vi tänkte gifta oss där.

nu väntar en kopp te i soffan och gymmet i morgon
hej hopp

Julkänsla

nä jag har ingen direkt julkännsla, det är för blött och grått för det. Tidigare jular har man blivit så bortskämd med snö så nu känns det bara november.

Vi piffade till skylltfönstret på jobbet, tänk nu at tdet är killar osm pyntat. Röda cyklar och glitter. hell yes

När jag kom hem igår fick jag vet att Maria bokat en sista minuten resa till Gran Canaria vecka 1. kick ass, solsken och en hel vulkanö att cykla på när man inte orkar hänga vid polen, bättre sätt att starta säsongen 2012 finns väl knapp.

nu ska jag slänga upp mina gamla möbler på blocket och städa, filmkväll med Jens och Johan ikväll

tjo hej

Jul

Ja fan det är ju jul snart.
Dagarna ramlar på som bara den, biffar på gymmet varje morgon, är redan uppe på vad jag slutade på i knäböjen i våras och det känns bra. Satsar på att få upp lite mer styrka i de små kycklingbenen nästa säsong.


Helgen spenderades i Karlskrona där vi hälsade på Marias föräldrar och gick på julmarknad.

Massa roligt utklädda djur gick runt med barn på ryggen, vi såg även åsnor som var utklädda till luciatåg, fantastiskt kul.

Lamadjuren var tyvärr inte utklädda, fast kanske tur det, annars hade jag nog aldrig kommit därifrån. Den är var en Alpacka som heter Don Pedro. fin!

På söndagen bjöds det på Kroppkakor, jag åt så det stod ut genom öronen. härligt.

snart dags för helg igen, vi får se vad som händer då. tjo

RSS 2.0