Ledigt

Idag och i morgon och halva onsdagen är jag ledig, skönt. Sen kommer det en satans massa Sportsonbutiker och rör om. Igår skulle vi bara ta en liten lugn rullrunda men halvvägs igenom när vi kom in i dalen brevid våran möttes vi av hällregn, längesen jag sett så mycket rengn på en gång, skorna fylldes på 5 minuter och sen frös jag något så fruktansvät. I morse var hostan tillbaka med full kraft, gött! blir stillasittande idag och lite förberedelser. Dock mulet och kallt så det är lika bra.

Vi var en sväng till Innsbruck förra veckan, fint!

Annars går det sin lilla gång, man försöker lära sig hur det funkar och lära känna så mycket folk som möjligt.
Fast det ska bli rätt skönt att komma hem till sin egen säng och till Maria. Snart är jag hemma, passa på att njut.

rotätaren.

nu ska jag gå och dricka en kopp härligt automatkaffe

Uppdatering

Nu har jag varit i Österrike i snart 2 veckor, dagarna smälter samman, kunder kommer och kunder åker och ovanpå det har jag varit dängförkyld, sov hela måndagen vilket var skönt, nu är jag i skorna igen. Som tur är hade jag inga kunder den här sessionen och kunde vila lite. I morgon kommer det nya.då ska jag även försöka cykla lite lugnt.

Förutom kunderna har jag fullt upp med att memorera alla nya cyklar, specar och priser, likadant med alla tillbehör som Specialized tydligen har ALLT av inkl kläder. Det snurrar lite lätt i huvudet, tur att man fick en iPad med prislistor och cykel/tillbehörskatalogerna i.

(där nere ligger lilla Seefeld)
Vädret växlar från dag tilldag, ibland från timme till timme, igår satt vi ute och slappade på kvällen när det plötsligt började ösregna en 2-3mm sen slutade och det blev kanonfint igen. Dagarna med fint väder njuter man verkligen av omgivningarna och det ska jag fortsätta att göra. tyvärr ska det ösregna på mina 2 lediga dagar i helgen, men det blir säkert nån timmes uppehåll för lite bergsklättning på 2 hjul.

/ M

Nytt, Nytt, Nytt...

Här sitter jag och väntar på att bli ett år äldre med en trevlig Mac Book Pro i knät, knäpptyst och dubbelt så snabb som mitt enorma oljeborrtorn som står kvar under skrivbordet.

Kan man säga att man är vuxen nu då? Jag har fan tagit mig i kragen det senaste året och tagit mitt körkort och kör nu runt som om jag inte gjort annat. jävligt bra. Även en fin bil på väg in, WV passat ser det ut som, det ska ju gå in en massa cyklar. Sen börjar jag mitt nya jobb i morgon, spännande, mest grundläggande arbete i början, drar på införsäljning och utbildningsresa den 13de, lajbans. Sambo och lägenhet vet ni redan, men vuxen altså? 28år...

nejdå, jag kommer alltid leka och ha kul... bilden är tills vidre snodd och på bilden är det ganska uppenbart vem jag kommer jobba för. Ska försöka sova gott så jag kan börja min födelsedag med att gå upp och tvätta.RSS 2.0