Ledigt

Efter en stressig dag är det sjukt skönt att vet att man är ledig i morgon. fy fan vad gött! Efter jobbet hade jag fått för mig att cykla hem, inte så jävla smart. efter 6km var blodsockret slut och jag tvärdog. lyckades ta mig 4 mil hem till mamma och pappa. dom satt och åt ost och kex. jag åt upp deras ost. snäll jag är. sen lånade jag ett par av pappas armvärmare och rullade hem, fortfarande yr och trött. hem kom jag iaf. skönt det.

ikväll jag jag tagit hand om kroppen, frächat upp den lite. klippt naglar, smort in händer och fötter och...

...rakat pistängerna. dock är huden inte så mjuk oh medgörlig ännu. det leder till osämja och blodvite. men det blir nog bättre snart. nu ska jag lägga mig isängen och sova
godnatt.

Tiden går så fort

speciellt om dagarna på jobbet ska gå i det här tempot. oj oj. man kommer till jobbet, sen är klockan 1 och magen vill ha lunch, sen är klockan vips 4 och sen 6 och så stänger man. vad får man gjort igentligen? jag hinner stanna upp ibland och tänka på J, det är skönt! allt blir så mycket lättare när man är glad.

efter jobbet idag var det bestämt att vi skulle grilla, sagt och gjort, Jonna, Mimmi, Hannes och jag träffades på viskängen och grillade, lyssnade på musik och njöt av solnedgången.


berättade ju om mina nyförvärvade skor igår. måste lägga upp dem här så ni får se. mmmm :D


nu ska jag sova så jag orkar cykla järnet i morgon. och på fredag, och på lördag och på söndag...

bai

kort

jag är svintrött. skriver snabbt.

skitbra dag idag. lagom med folk, ingen stress. Mina lackröda mtb skor kom idag, så jävla äckliga så dom blir snygga. ni speciella människor fick se dem i MMS. Sen efter stängning så fick jag hjälp av håkan att ställa in min räser, upp med sadeln 2cm och flytta ner styret osv. Sen cyklade jag hem den. fy i helvetes jävlar vilken jävla cykel. väl hemma ringde buster, vi gick ner och solade solarium, lagom bögigt, får ju matcha mina bögiga MTB skor. sen kokade jag bönor och cous cous så det räcker åt ett helt kompani.

och nu ska jag sova. bilder och sån kommer i morgon.
natti natt

Igång

gud vad allt känns lätt när man är glad. jobbet idag gick som en dans trots mycket folk. Efter jobbet kom 2 kunder hem till mig och jag mätte upp dem och ställde in deras cyklar och påpekade vad som skulle behövas bytas ut och justeras. fan vad snäll jag är. på min fritid! (fast jag fick lite betalt) så min egen träning blev framflyttad en timme vilket ledde till pannlampa. Benen kändes stumma som sten i början men sen lättade det, det hjälper när man har något att tänka på som motverar en. jag flög verkligen upp för backarna och på tunga växlar också. härligt! sen sista kilometerna började det stänka och nu regnar det ute. tycker jag är skaplig tur!

nu väntar mat. pasta med pesto mmm

hittade även en bra bildserie som kan få beskriva helgen lite.

Dags för Handling

I lördags morse kl 04:20 åkte vi från helsingborg, jag och min vapendragare freddy, mot Arvika. För att med allt på ett kort försöka reparera skadan jag gjort. Så i 6 timmar satt jag med gråten i halsen  nervös som aldrig förr i freddys bil och såg avståndet till mig och J krympa timme för timme. Tilslut var vi framme, stegen från parkeringen till ytterdörren kändes som på havets botten och pulsen närmade sig 175bpm. Dörren öppnades och där stod hon. I början kändes det som att vi var ovänner och främlingar och jag ville bara hoppa in i freddys bil och åka hem igen, men det gjorde jag inte, tur det!

Det finns en stark kemi mellan oss. det kan ingen förneka. Det finns även så mycket att skriva om helgen men mycket av det vill jag inte dela med mig av för det är mina kännslor och mina minnen och dom ska ingen få kommentera eller dömma mig för. jag vet vad jag vill mer än nånsin nu!

Det kändes både tungt och underbart att  åka hem. Mest underbart.
med ett steg i taget kan det här bli hur bra som helst.

Helgens hjälte: Freddy Godden. kan man ha en bättre vän/bror


nu ska jag sova. galet trött

Tråkigt

hej
jag har tyvärr inte så mycket att skriva just nu.

återkommer på måndag. då lär det finnas något att skriva om.

hejdå

Nytt

Jag har varit ganska dåligt på att uppdatera här på sistånne. Mycket som händer, stressigt på jobbet, tränat på kvällarna, försökt sova tidigt även pratat mycket i telefon. Det sistnämda känns riktigt bra, för jag är 100% säker på vad jag vill.
jag ska fixa det här!

igår kom jag hem jättesent för att jag hängt kvar på jobbet. jag ska ha en sånhär.

rätt cool. men det finns saker jag hellre vill ha, så just nu kommer den i andra hand.

mot jobbet igen... hai

LÄSA TANKAR

jag har hittat ett nytt sjukt roligt intresse. Att läsa personer, hur dom beter sig, vad dom säger och hur dom rör sig, folk är så jävla enkla. speciellt helsingborgare. Satt nere på gröningen och tittade på folk som gick förbi. ha ha ha ha. läs dom här böckerna.

lite dolda budskap som passar till min sinnesstämning
   
(du vet inte om det ännu bara)

var även hemma hos mamma och pratade av mig lite. fick lite mat och en kram. nu ska jag sova snart så jag överlever fram till den 25te

hejdå

SÖDERÅSEN

länge sen jag skrev något här, helgen har varit hektisk, folk på besök, massa åka hit och dit och annat jobbigt att tänka på.

men för att sluta tänka så mycket så släpade Olsson med mig ut på söderåsen för lite skön träning, kroppen var väll inte helt optimalt laddad för däng hård cross country träning på jobbiga gula slingan med lite sömn och ett rejält kalas i lördags. men men. jag försökte och det gick väll helt ok.


nu ska jag hem till mamma....

adjö

GOING DOWN

igår hände det mycket grejer, stressigt som fan på jobbet men jag gick tidigare, kände att jag kunde unna mig det när farsgubben fyllde år och alla andra brukar gå tidigare ibland också. Inte som att dom inte klarar sig utan mig ändå. Sen hem och äta mat och lite tårta, inte dumt. träffade kasper, pierre, buster och jonna på kvällen drack (hör och häpna) bara EN öl. sen hem och sova, hade ju varit vaken sen kl6. inte lugnt.

I morse vaknade jag med ett ryck, solen verkligen stekte utanför, 14grader varmt i skuggan. "oh boy, what a day" som mussepigg säger i husvagnsfilmen på julafton tänkte jag.[SE HÄR] slevade i min gröt och pratade med en yrvaken pierre. Ut-på-cykeln-fort-som-fan. Brännde på så hårt det gick och idag svarade benen fint, kändes underbart i hela kroppen och folk på stigarna vinkade och hälsade och klev åt sidan... undrar varför? dom brukar ju skrika och kasta saker och skicka hundarna efter mig(oss). konstigt,. kanske fler än jag som har vårkännslor.  ute i domsten mötte jag en hel hög teens som var ute på promenad i skogen i sina små högklackade sandaletter och handväskor och oversized solbrillor, dom såg så malplacerade ut så jag började skratta lite. åkte om dem med sladd i en kurva till deras stora förskräckelse då dom inte hört mitt busvisslande och ropande för att få dem ur vägen. suck. sen raka spåret hem. skön sol.

sen hem och duscha. hoppade upp på vågen också. notera att vikten här är efter frukost och med 7dl vatten i kroppen + ett stort äpple. det börjar fan ta sig med viktnedgången. snart är jag också ganska lätt och snabb.

mmm mina fötter är äckliga men jag orkar inte snygga till dem. visar dem så sällan ändå.


nu ska jag ut i solen. PEACE OUT!  (MMSar lite sol till dig snart)

FJALAR!

strax efter 6 i morse stod han utanför min dörr. Efter en kopp te och lite småprat däckade han på min soffa, det tar på krafterna att åka nattbuss. jag har frukosterat i lugn och ro, vilket jag älskar, jag kan äta frukost i flera timmar.

nu ska jag duscha och åka till jobbet. ska bara jobba 4 timmar idag,SKÖNT!

tänker på dig!

BAI!

Bye Bye Baby!

I 2år var det bara du och jag (när jag inte vänstrade med Mountanbiken) långa smätsamma backar och hård motvind tog vi oss igenom. nu är du någon annans och det gör lite ont i mig faktiskt. men vaffan, får man XX.XXX:- i fickan kan jag fan lära mig att älska en annan cykel. ha ha. Hoppas Ambulans Stellan tar väl hand om dig.



nu blir det en sånhär istället.  HA HA HA HA! tokigt snabb (och jag pratar inte om cyklisten)


nu känns det mycket bättre. godnatt

Söndag

Styrde upp söndagen ganska bra ändå.
Pluggade in Neil Young och nyfunna Rilo Kiley i öronen och stack ner och satte mig på trädäcket, det blåste ganska bra och var inte så varmt, men det var sjukt skönt. fick vara helt själv där. satt och tittade på fåglar och vågor och bara tänkte och funderade på hur man ska göra med framtiden och så. borde kanske börja planera för den. jag fyller ju 25 snart. DÅ är man gammal. kanske borde börja fundera på att skaffa familj och sånt shit. Somnade en stund i den sköna vågformade trästolen jag satt i. vaknade med en kurrande mage. smet hem och lagade mat.

sen ful-fika med buster, vanligt bryggkaffe är sjukt underskattat.

här är föresten pulsfilen från i lördags. ganska dåligt, jag borde ha kunnat klämma på lite hårdare tycker jag.

Tävlingspremiär

Igår var det dags.
Uppställning ute i hovdala utanför Hässleholm, solen gassade och temperaturen kröp upp till 18grader och det blåste 0m/s. Kunde inte varit bättre förutsättningar. Samma med banan, inget att klaga på där, torrt, packat och minimalt med hinder. Mycket svängar och kullar så man fick jobba på ganska bra ändå. Eftersom jag är så sjukt mesig och inte vill komma på ant med någon så kan jag inte tränga mig så bra i startfållan, jag stod en bit bak och fick zic-zaga rätt mycket mellan folk i början. Men FY vad jobbigt det är, pulsen drar upp på över 185bpm med en gång och det blir ju inte bättre sen. första varvet var ett helvete. andra varvet lika så, tredje varvet tog jag det lite mer piano så jag kunde fläska på de sista 2. men Jonas Lundberg låg alltid 10 meter före mig, jag kom aldrig i kapp. 33sekunder var vad som skiljde oss åt i mål sen. Lite besviken måste jag säga. men men, första tävlingen är klar. dessutom var det bara en träningstävling, skönt det.

Fint blek man är. får nog sätta igång och träna på lite om jag ska hänga med... suck.

På vägen hem stannade vi i tyringe och köpte glass. det var inte dumt. stora portioner fick man också.

Efter att ha duschat av sig det värsta av besvikelsen stack jag ner på stan och träffade Hanna, vi satt i solen och fikade och pratade om allt möjligt. skönt att få lätta sitt hjärta ibland. käkade en GRYMT god chevré macka. mmm. sen skulle Hanna hem och pugga, vill man bli något vettigt här i världen får man nog plugga. störigt. jag som hatar att plugga, hade hoppats man kunde ta sig igenom livet bara på att vara sjukt trevlig. he he.

Sen var jag dum nog att gå på fest, att jag aldrig lär mig! Tur att jag inte drack så mycket, hade jag varit bakis idag hade jag nog hängt mig i garderoben. jag skulle dragit hem när Jonna stack, men istället stannade man i förhoppningen att det kanske ordnade upp sig. Bra musik var det iaf... bitvis. men uj vad folk är dryga. men tack ändå Erik att jag fick komma. du är sjukt rolig! :D

nu sitter jag mest och undrar vad jag ska ha för mig idag. vad sägt om inget? JA! så blir det.

hejdå

LYSSNA... PÅ... TEXTEN!


Hetsig fredag

Ibland är det jävligt gött att ha mycket att göra. man bheöver inte tänka på massa annat dumt skit som rullar runt i hjärnan. man bara säljer hjärnet, skojar med kunder och spexar lite, det gillar dom.  ha ha. Sålde en fin fin MTB till en sjukt glad kille som ska ut och tävla i morgon med oss i hovdala. roligt roligt. sen 2 glada tjejer från söderåsen som köpte skor, och som tydligt läser min blogg. roligt roligt. hej till er! gick jävligt bra idag förutom att jocke slog sönder en ram av misstag och glömde montera en cykel. man måste ha huvudet på skaft annars skiter det sig.

Jocke och simon byggde cyklar idag, min ram har inte kommit ännu så jag får vackert vänta. suck. men simons blev fräsig
6994g landade den på. man blir lite avundsjuk


Imorgon är det dags för årets första tävling, spännande, nervöst och jävligt kul ska det bli. sotter hemma och peppar med lite YouTubefilm. det spritter lite i benen. jag ska göra så gott jag kan.



hejdå

TERAPI!

jag ska nog börja fila lite på min dödsruna... lär behöva en efter den här säsongen på jobbet... vad är folks problem? vad ska jag göra? hallå?

jagska bli mer som den här killen

stort tack robban! gjorde HELA min dag ca 200% bättre.

nu ska jag dra igång en tvättmaskin och stick och äta ett gratis mål mat.

FUCK OFF!

Fusen. Kanske lite övermodig

Dagens jobb gick fort som fan, thomas från Gore bikewear var på besök och visade upp hela kommande kollektionen. snygga grejer, jag fick ett par blå-svarta vinterbyxor, sitter som en smäck, men med risk för att bögstämplas så lägger jag inte upp någon bild. När klockan blev 6 dök jag som en örn till tåget och skyndade mig hem, på med kläderna och drog ut, det var fantastiskt skönt, kvälssolen smekte mig riktigt varm första kvarten men sen började den försvinna. Jag kände hur röken bollmade ur munnen på mig, det blev skitkallt ganska fort, bara att jobba hårdare tänkte jag. Sagt och gjort. rundan som skulle bli rulli-rull-mys blev hets-tempo så att man kände pulsen slå i ögonvitorna. ganska mysig kännsla det också.


Det var skönt att stappla in genom dörren och ställa sig i en varm dusch. kanske bäst på hela dagen. sen avsluta kvällen med en grym kopp té. sweet.

tur att jag inte skriver blogginlägg för att jag bryr mig om att folk läser eller komenterar för det är ni sjukt jävla usla på! eller så är mitt cykeltjaffs bara ointressant. men jag gillar cyklar och cykling så det får vara så :)

bai

dagens Jocke:

Mössvisir. hett!

Ledig dag

JA! igår var jag faktiskt ledig, hela dagen! fantastiskt.

Började tidigt, med att gå till gymmet kl 8 och köra magen till vi höll på att kräkas, även lite tuttar och axlar, jag kommer se sjukt Bateman ut till sommaren. mums! ska bara få ner mitt BMI till runt 21 istället för 22.1. Efter gymmer drog vi till koppi och käkade frukost, najs macka med sjukt gott te, köpte med mig ett nytt te som hette Jasmin pearls som jag sitter och sörplar på just nu. mmmmmm. sen hängde jag med till busters jobb och tejpade lite. sen hem och städa.

Kl1 mötte jag stefan på parkeringen vid krematoriet och vi sa "nää vi kör lite lugnt och njuter av vårsolen" ha ha my ass! det blev super hetsigt tempo med spurt i varenda backe. sköna naturliga intervaller. Stefan var helt utpumpad efter 2½ mil så jag pluggade i lurarna och drog ut ett varv till. tryckte på ännu hårdare, sjukt nöjd jag är med min hoj, ska bara fixa på barendsen och stansa däcken. så blir det åka av.


Jag han mer eller mindre hem, käkade lite mer keso och vitaminer sen bar det av till ICA MAXI, storhandla. Ja shit vad jag fick handlat. mina skåp är fulla med keso, tonfisk, vitkål, blodkorv, gröna och röda linser. jag må vara sjukt nojig men jag vågade inte köpa kyckling, glas i magen känns inte så ballt tyvärr. meningen var att jag skulle åka till IKEA efter Maxi men en i sällskapet började sura som en liten barnunge så det sket sig, blev lite syrak då. pucko!

När jag packat in min mat ringde olsson, han vill åka ut till väla/IKEA.... HURRA! jag fick handlat massa bra skit. framför allt fler ramar så jag kan få upp lite grejer på väggarna. Mr Neil Young hänger nu över min säng och håller ett vakande öga på mig! (det är btw Old Black han smeker på bilden!, tack för den kasper)


Avslutade kvällen tillsammans med Buster, Pat Bateman och några goda öl

Bateman: "you can always be thinner"

lediga dagar måste man ta sig oftare, då man känner att man lever, och skönt att hållla igång huvudet så man inte sitter hemma och känner efter. då hade jag inte mått såhär bra. tack alla som gjorde min dag igår! Buster, Stefan och Olsson!

nu ska jag jobba. BAI!

RSS 2.0