Dagens låt

ha ha ha.
LYSSNA HÄR

FINNMARKSTUREN 2009

This is the real deal!

Som synes, sammanbiten ung man på cykel

Som vanligt när det ska åkas långlopp uppåt i sverige är det bara att inta fosterställning och packa in sig i klubbussen för att senare bli utsläppt för snabbt födointag och sen klämma in sig igen. 7 timmar senare framme i dalarna får man sträcka på benen. fy fan vad gammal jag känner mig. men åka långt i buss är fan onajs. Men finnmarksturen är en av årets höjdpunkter så det brukar inte vara några problem.

Vädret verkade mer eller mindre gynnsamt då området under juli månad hade haft 5 dagar utan regn, hurra. dessutom regnade det hela vägen upp och vid läggdags öste det ner. Jag vet sen tidigare åt att banan kan svälja en hel del vatten så jag hoppades på det bästa. Vid frukosten kändes det fortfarande bra och jag rfick i mig massa bra käk, gröt och ägg och grejer. inte dumt. Jag efteranmälde mig och placerade mig själv i fålla 2 som jag tyckte var passande för dagen (ingen portkontrollant så fålla 1 hade säkert också gått bra) Sen gick starten, ve och fasa.

Mina fina ben... vad hade hänt med dem? mjölksyra... innan pacebilen äns släppt. katastrof. släppte efter lite och försökte komma igen. syra direkt, kanske bara behövde trampa ut dem? värt ett försök, så jag köttade på som bara den faktiskt efter en mil kändes det bättre men inte bra, långt ifrån bra. men så pass bra att det skulle bli genomförbart. Sen kom ler-chocken. det var smetig, hal, kladdig, äcklig lera över allt! fy fan. och speciellt i de långa utförslöporna som brukar vara snabba var dränkta i det svarta kladdet som kan jämföras med en blandning av kaffesump och havregrynsgröt. jag kan fan inte cykla fort i sån skit. helvete vad jag svor!
tror ni inte mig. kolla här

lera, lera, lera och jag, efter 1.52 i gul jacka

Fram till ca 6 mil var jag sjukt seg, trött och på dåligt humör men något fick mig på andra tankar, vettefan vad med kraften, motivationen och humöret kom tillbaka som en hammare i pannan. De svidande benen gick inte att göra något åt så det vara bara att ge dem max och lyssna på dem så de inte började krampa, svårt när de jävligaste backarna är på slutet men lite koffein-gel gjorde susen och jag susade om MÅNGA på vägen upp för både galgbacken och krabobacken. stora delar av loppet är en dimma men i mål kom jag och trött var jag. jag har insett nu vad några dagars gott levende med mycket öl gör med kroppen, fy fan vad jag skämmdes. men det är bara att resa sig och ta nya tag.

jag sladdade in på en bekväm 45te plats och scorade 6st långloppspoäng vilka kommer väl tillpass nr det är cupavslutning ivarberg nästa helg. resan hem var inte heller så najs men det var gött att komma hem och få sträcka ut.

nu ska jag äta fullkorns-cous-cous, tonfisk och bönor... ha ha ha när jag bara skojade, jag ska ha pizza.

hejdå!


Finnmarksturen

fan vad jag är trött och har ont...
det var lika långt som dom förra åren men så jävla lerigt att det knappt gick att cykla på många ställen jag fick springa med cykeln säkert 5-6km. vansinnigt! och uppförsbackarna som aldrig tar slut. ska skriva något vettigt när jag hittat bilder och fått tillbaka kraften.

kom på en 45teplats i elitklassen av 54 som kom i mål. 66 startande tror jag.

nu ska jag har mer kaffe. hejsålänge.

Frukost

Buster ringde mig strax innan 11 och undrade om jag hade ätit. det hade jag faktiskt inte hunnit så han föreslog frulle på hans balle. lätt! han skulle köpa ägg och jag skulle ta med mig ett paket bacon över.

komplikationer.

Buster var innelåst av någon anledning jag inte tänker förrdjupa mig i, så jag fick efter att ha handlat all mat och ställt den utanför Busters dörr cykla genom hela stan till Busters pappa och hämta han extra nyckel. hej svettigt. och hej lågt blodcoscker då jag inte ätit någon frukost.

Sen blev det mat iaf, Ramseys äggröra, britt-stekt bacon och röstibitar. sjuuuukt gott.
nu ska jag städa och packa lite så blir det kaffe på Koppi sen.

Fred vare med dig!
(Peace be with you)


SMÖGEN (och Liseberg)

JA! jo... det var ju ett tag sen jag var tillbaka och jag har mer elelr mindre glömt min blogg för jag har haft så satans mycket att göra, träna! hänga på Koppi och störa Charles med cykelsnack... osv. förstår att ni dööööööör av spänning på att få reda på hur göt vi hade det. för gött hade vi det, oj oj oj.

Allt började för knappt en vecka sedan, i onsdags drog vi norrut, jag, Mimmi och Hannes då. Första stoppet blev Götelaborg och Liselaberg. Först plockades J upp på stationen och sen inmundigades mat så vi skulle palla åka mycket karuseller. jag tänker aldrig mer säga att jag åker allt på Liseberg för det gör jag inte. jag pallar inte sånna töntiga karuseller som snurrar. så nu kan hannes sluta tjata! Men kanonen, lisebergsbanan, balder, uppskjutet, kålerado, flumride, jukebox mfl åktes med stort nöje. samtliga åktes med J, förutom uppskjutet som jag fick åka själv... chickens. paaap paap pap! När våra kroppar både kändes och såg ut som blöt köttfärs åkte vi hem till hannes kompis Ivan, det somnades ganska kvickt, iaf jag. dödstrött. oooh glömde nästan. jag vann ett sånt FETT kexchoklad! gissa hur stor besvikelsen var när jag insåg att det var massa små och inte ett stort... fan

Dagen efter smög vi runt på stan lite för Js tåg gick inte förrns' 3. vi kramades hejdå och vi andra fortsatte våran resa utan J mot smögen. Stannade snabbt utanför uddevalla för att tanka och handla lite mat sen vare raka spåret mot semestern.
(that's me... peeling shrimps)
Smögen och Kungshamn som det hette där vi bodde var underbart vackert, en riktigt idyll. Första kvällen krängde vi räkor och rökt lax, helt jävla vansinnigt gott efter en dag i bilen. Sen massa smaskig öl långt in på småtimmarna för mig och Mimmi, Hannes som kört bil hela vägen var trött och fick gå och lägga sig.
WTF...
Fösta riktiga dagen spenderades på Smögen, vi drog längst ut på klipporna för att fiska och sola, något bad blev det inte för det blåste och var inte helt badpepp. Ätbara fiskar uteblev, bara massa smått skit, jag lyckades kroka en ful jävlel i rumpan... Efter en dag på klipporna är man sinnessjukt hungrig och så slängde på några feta bugare på grillen och pressade in ansiktena i dessa, great succes! Sen blev det ännu mer smaskig öl och lite rom. inte dumt alls, sen att jag royalsuger på yatzi kan vi ta en annan gång.

Sen blevde det Lördag, jag och Hannes hade bara fiska Fiska FISKA på hjärnan så mimmi fick ta ner oss på marken lite, det blev en kompromiss, först en tur till smögenbryggan för shopping och fish'n'chips eller som i mitt fall en fet räkmacka. mmmm! Sen roadtrippade vi ut till Hannes och Jonnas fd hus som låg på andra sidan fjård/viken, jättefint inbäddat i skogen, den som ändå fått växa upp där! Det blev fiske också men knappt någon fisk. undrar vad vi gjorde fel? för Mimmi drog upp en, inte stor nog att ätas men fan större än nåning vi andra fått under resan... grrrr! Det skymde på och magarna kurrade så vi skyndade på hemmåt, krov grillades fint och mer najs-öl öppnades. Partyhumöret infannsig så vi åkte båt-färga ut till smögen och röjde på något stekigt seglarställe där personalen hade randigt och dörrvaken hade sailracing jacka, kan vara bra att ha när det blåser storm och vågorna stänker upp på dörren. ha ha ha. grym kväll. inte så ballt att vakna bara...
(Studier visar, att efter Människan är tigern det slöaste djuret, i synnerhet Amurtigern)
En liter vatten, en halvliter avslagen cocacola och en manna/risifrutt fick mig lite på fötter, en dusch och nya kläder hjälpte ännu mer och en 3timmars rundvandring på Nordens Ark gjorde det hela mycket bättre. massa fina och sällsynta djur i jättefin miljö. Allt från Hög bokskog och tät barrskog, klipphällar och stora gräsområden gjorde att djuren såg ut att trivas riktigt bra och vi fick se alla djuren förutom någon sjukt kamoflerad padda i ett terrarium ... men vem bryr sig när man fick se djur som Röd Panda, Amurtiger, Snöleopard, Järv, Utter, Manvarg, varg mfl. är du i krokarna så stöd de fina djuren med ett besök! värt! Sen styrdes kosan mot Lysekil för någt att stoppa i magen. Det blev sjukt sunkig pizza som måsarna slet i stycken och släpade ut på torget när vi var klara med dem. mysigt! Pizzan var så sunkig att magknipet var ett faktum, jag kröp i hop i baksätet och somnade. när jag vaknade var vi nästan hemma.

Smögen är bra, men min egen säng är fan den bästa. tack för allt Mimmi och Hannes, hoppas jag inte 3dje hjulet-ade er för mycket.

PEACE!


Bye Bye Tony

ja då var det slut... "rumphugget" javisst, men slut. Känns redan tomt. vi som väntat p ådet här så länge.
Det var en snajdig kväll, maten blev god och sällskapet klassiskt och bra!

jag drar till Liseberg i morgon och sen vidare till smögen, kommer inte uppdatera förrns på söndag.
hejsålänge.

Progress bar ...

Robban och Buster är här, Varmrätten är i ugnen, tillbehör står på startplattan och efterätten är i kylen. kommer bli awesome! mer om det sen.

Körde årets första riktiga vurpa idag,med riktigt mena jag med blogutgutelse, onte gjorde det också. halkade på en stor sten och cykeln försvann under mig. landade på knär och pannan. aj aj.

nu ska jag kolla till maten. ciao

Inglorious Basterds

Gick på bio med Hannes igår (tack för biljetten Simon) Vi såg som titeln antyder Inglourious Basterds av Tarantino. Jag är mycket imponerad, grymt bra film! övervåld, långa långa scener med väldigt få klipp och såklart mycket dialog. härligt. gå och se den om du är sugen på naziblod.


i dag har jag sovit ut ordentligt och städat, Robban kommer i morgon och vi ska avsluta Sopranos en gång för alla, le gand finale. senare ska jag rulla ner till buster och ge honom alla bilderna jag tog på strandgängets reunion.

mmm hittade godispåsen från bion igår. najs

Bjäre Runt

ok det här är lite töntigt men jag har gjort det 4 år på raken nu så jag var bara tvungen att köra i år med, ha ha ha.

Starten gick kl8(1) och jag kände mig jävligt stark. brände på som bara fan i medvinden dom första 25kilometrarna(2) sen vet jag inte vad som hände, jag började koka, frysa, pulsen stört dök och benen syrade ihop som bara fan. Tänkte på svininfluensan direkt och sen tänkte jag på att bryta, det va 10m/s mot/sidvind och jag kände mig yr. vad fan gör jag. Jonas Hemberg som också nyss trillat av första klungan gjorde mig sällskap(3) tills ett större gäng hakade på, jag fick lite lä, fick dricka lite och tryckte i mig en gel. Sen började krafterna återvända. Efter kattviksbacken(4) splittrades vårat 12-15 mannagäng och vi blev bara 6 pers, bland annat Thomas från klubben, nu skulle det åkas kantvind. vi växlade fint och hastigheten låg mellan 32 och 40, alla hängde med, alla kände sig fräscha och det var för en gångs skull kul med kantvind. Så från Hov (5) och ända in i mål(1) köttade vi järnet tills benen gjorde så ont att man ville kliva av och dö.

Skönt att komma imål, snabbklungan hade bara varrit 10 min snabbare än oss och dom var bara 4 pers, sammanlagt ver det 6 man före mig i mål. ganska nöjd. Herbalife hade ett litet tält vid målet där man kunde blir mätt och vägd och annalyserad. Min kropp är 63% muskler och jag har en metabolisk ålder på 15... spännande, bränner också 1958kcal om dygnet när jag ligger helt stilla. vet inte om jag vågar tro på det, men låter kul.

Sen vann jag även på lotteriet med min nummer lapp. 2 fribiljetter till järnvägsmuseet, fatta vad kul jag ska ha där. vem vill följa med?

nu ska jag åka bil med Bob och bada. Glourius!

Regn...

fan vad slö jag känner mig. Jag skyller på regnet och lugnar mig med att träna, det kanske går över frammåt eftermiddagen? det blev ägg och bacon till frukost, bra grejer. Ska nog gå och sola lite solarium, det skulle nog vara bra för min äckliga hy, mitt ansikte har blivit angripet av acne, ser helt förjävligt ut.

hittade en riktigt vidrig bild på facebook. what's up med huvudet näst längst till höger?

blä. sängen är skön. ska nog tillbaka till den.
jävla regn...

Recovery

igår blevdet lite partajande faktiskt. jävligt kul!
Så idag var jag inte så jävla pigg, blev lite omhändertagen av J med frukost och sånt. jävligt skönt. Vi åkte ut till väla ör att träffa Emelie, Johannas polare. Jag passade på att köpa en svart hoodietröja som är bra att ha när man ska ut och ninja på kvällarna.  J och Emelie stannade kvar på väla och jag åkte vidare med Freddy, ett tillfälligt hejdå, ändå jobbigt. vi ses ganska snart igen!

Låg hemma en stund och tyckte synd om mig själv tills jag kom på att det är ju inte synd om mig, woho! jag har fan semester och en cykel som väger 7kg, varför inte bara cykla lite på den? JO! Träffade Charles vid gröningen runt 7 och vi drog iväg norröver, mot Höganäs, det blev ett skönt recoverypass med bra kandens och låg puls. precis vad benen behövde inför morgondagens köttokörning i skogen.

jag var fett nöjd när jag kom hem. mörkt var det också, det är nog som folk säger, sommaren är slut nu. FAN!


här har ni kvällens låt. bara att hålla om någon som står brevid och njuta lite. så skön.godnatt

Shake a leg

Så var man ensam igen. hmm. känns skumt
ska ut och skaka lite på benen med Charles nu. ruskigt seg man varit hela dagen. skriver något vettigare sen. bai


Semesterbloggen

Fan det här med semester borde man göra oftare! Knappt hunnit sitta vid datorn, varit mycket att stå i! som det ska vara.

Igår gick jag upp ganska tidigt,eller ja, tidigt för att vara semester, halv nio tror jag. Snörde på mig cykelskorna och köttade loss en timme intervaller. 4min på max sen 5-6min vila. riktigt gott. Sen raka vägen hem till J och brassa på en fet brunch med allt gott man kan tänka sig, ägg, bacon, rösti, keso... osv osv. Efter det var paltkoman ett faktum, vi soffpotatisade ett tag innan vi stack ner på stan, kaffe på koppi och inspektion av nya cyklarna, fina grejer! Sen ner till ett stängt hauffes, besvikelsen var ett faktum. så vi satt på en bänk nere i hamnen hela eftermiddagen och hade det trevligt. Vi mötte upp med Buster på vägen hem, han hade varit i Stockholm några dagar, vilken lirare. Sen skulle cykelkläderna på IGEN, Helsingborgs cykelklubb Fix skulle ha onsdagsträning och kag tänkte jag skulle passa på att vara med för en gångs skull.

Snabbt kom jag på hur tråkigt det är att träna i grupp med folk man semi-känner, alla bara frågar om mitt jobb, när rean börjar elelr om vi har några bra priser på något... suck. jag har fan semester, jag tycker det är sjukt ohyffsat. Ingen undrade hur det var med mig, elelr hur det gick med min träning eller nånting, det vara bara mitt jobb. tillslut tröttnade jag och ignorerade det. blev lite putt så när det började skyltspurtas visade jag var skåpet ska stå. framför allt från domsten, upp för backen förbi kullagunnarstorp och sen på Hittarpsskylten, där flög dom av en efter en, kände mig otroligt stark.skönt när benen svarar.

Sen raka vägen hem till J och laga mer mat. Lax med linser och cous cous, asgott. sen kollade vi på animerad film och drack trocadero. somnade som en sten när huvudet träffade kudden. pow!

blev 1½ timme återhämtning i regnet i morse. sjukt skönt.

FRUKOST!
nu ska jag träna. hurra

MOUNTAINBIKEN!

Den här är till Robban. Du ville veta vad det sitter för skit på min MTB cykel. här har du!

Ram: Scott Scale 10 från 2008
Styrlager: Hope Integral (pansarvagnsgrejer)
Gaffel: Magura Durin SL 100mm
Hjul: Fulcrum red metal Zero
Däck: Continental Race King Supersonic
Slang: (ja jag kör med slang) Michelin Latex
Snabbkopplingar: Hope (röda)
Drivlina: XTR - Genomgående. Long cage, shadow bakväxel. 175mm vevar
Vajrar/höljen: Jagwires vita/XTR
Pedaler: Crankbrothers - Eggbeaters Ti2
Bromsar: Hope Mono Mini Pro 160mm floating skivor
Styre: FSA K-Force 60mm (snart 58mm)
Barends: Scott RC sticks
Styrstamm: Ritchey WCS2
Sadelstolpe: Ritchey WCS2
Sadel: Selle Italia SLR Fibra Team edition

Skiten väger in på 9080g utan GPSen och flaskor i ställen.

tror inte jag missat något. räsern komemr sen Robban

Nu ska vi gå och handla

Morgonstund

idag sov jag tills kroppn inte pallade sova länge. helt underbart. kan knappt minnas när jag gjorde det sist. Sen upp och kränga med massiv frukost med mackor, gröt och kaffe. mmm. Satt och njöt riktigt länge för att sen hoppa i cykelklädern och dra ut i skogen, på schemat stod det spurtträning/igångdrag. Alltså stanna cykeln, låta pulsen sjunka lite och sen ösa som en dåre i några minuter sen rulla lungt tills pulsen gått ner, stanna och så på det igen. körde 1h15min effektivt och nästan 2 med upp och nedvärmning. blev en hel del spurter, men benen kändes lätta som fjädrar så det va pumpen som satte begränsningen, men över 90% va inga problem idag.

försökte filma på robbans begäran, men för att göra något snyggt i skogen behöver jag bättre grejer. här ärett smakprov på hur dåligt det blev. kameran sitter riktad för lågt och sitter knappt fast i hållaren så den drar som fan åt vänsker hela tiden. borde köpa nya kamera och en gorillapod som crosscar kör med, hans bilder blir skitbra!

disken är klar. ska bara dammsuga sen är lägenheten ren och fin. läskigt när J kommer, hon är ju proffs på att städa. lika bra att dammsuga extra noga i alla hörn. he he.

laterz


såhär ska en bra film seut

Söndag i skogen

Nu ska jag skynda mig innan jag rammlar av stolen för jag är så satans trött!

Det skulle köras Mountainbike utanför Kristianstad, jag orkade inte köra så jag fick vara fotograf istället. Det innebar att jag fick gå upp halv 7 i morse för att bli hämtad halv 8, jag är fan dum i huvudet. Starten skulle inte gå förens halv 11 så ja hade gott om tid på mig att hitta perfekta stället att stå på, varvet var 5km och efter ca3km hittade jag ett bra ställe. riggade upp alla grejerna och satte mig och väntade. tog ett tag innan dom kom men när dom väl kom gick kameran varm, blixten med. Batterierna jag köpte igår som skulle vara superbra blev så överhettade att blixten la av, vilket skit!

Olsson Punkade och hängde med mig i skogen ett tag,men vad är en punka på en träningstävling, han ska vara glad attdet inte var på SM eller någon annan viktig tävling!

När alla var inräknade begav vi oss hemmåt, fast först ett stopp på Ivars i tyringe, MYCKET glass för lite pengar. om nom nom. Simon köpte mjukglass för 73:- sjukt. och han åt upp allt. äckligt! på bilden är det Thomas med 3 kulor glass. små!

gött att komma hem. slängde mig på soffan och somnade en halvtimme, kroppen var helt slut, nästan som att jag hade tränat. Slängde upp lite bilder på astorpsck.se sen, tog ett jävla tag. pleh. Olsson ringde en stund senare och undrade om jag ar sugen på pizza och eftersom jag bara ätit frukost och en liten mjukglass var jag rätt pizza sugen. Det var extra kul att få träffa Jonas innan han skulle åka hem. pizzan var rätt turkig med mycket flottig ost på tyvärr. annars bra. Fick skjuts hem sen, plockde bland mina grejer,försöker röjja upp lite och bäst som jag höll på ringde Niclas, han hade tråkigt, vi bestämde att han skulle hämta mig i fläskbilen så fort han tvättat den. DEAL! Satan i gatan vad det är drag i den. ner till havet och bada blev det, GRYMT uppfriskande. Låg och flöt runt lite och pratade om allt möjligt, semesterplaner och förhållande och sånna viktiga grejer tills mitt underhusfett inte ville att jag skulle ligga i längre, fett tråkigt, jag ska skaffa mig med hull! Sen fick jag skjuts tillbaka i köttbilen med lovord om att jag ska få åka mer i veckan.

i veckan kommer även Johanna hit, det ska bli jättekul. hon kommer redan i morgon kväll. weeeee
nu ska jag rammla av stolen och sova. BAI!BADA

lång svettig dag idag. Bob hämtar min nu. vi ska åka och bada. sjukt skönt.

KOLLA KOLLA! jag är posterboy för CK.se igen. KOLLA HÄR

kommer mer utförligt sen... stay tuned!

btw: Natural Born Killers, popcorn och Barley Wine ikväll. nån som vill komma?

Vilken dag!

ja jävlar. det här blir svårt att toppa!
Jag gick upp strax efter 7 i morse, slevade i mig min gröt och hoppade i mina cykelkläder, grabbarna lera stod utanför och väntade. Det blev ett lagoma pass på 1½timme i den vanliga terrängen. Extra kul var att Jonas var med och extra tråkigt var att Simon surade och körde ifrån oss. skyndade hem för att duscha och byta om, Mimmi med vassa saxen väntade på mig. Mitt korta hår tog bara 20 min att klippa så jag satt utanför hennes salong och drack kaffe i solen i en halvtimme tills det var dags.

Jag fick ju en helkroppsmassage i 25års present av mina kära vänner, och idag skulle den nytjas! hårt! En kort musklig kille mötte min i väntrummet, jag strippade ner till kallingarna och la mig en en bänk med hål för ansiktet, sen började det. Först med ryggen, rätt skönt, axlarna var det värre med och nacken, så där grinade jag lite illa och var förvånad att jag var så stel där. När ryggen var klar var det benens tur, hade aldrig föreställt mig att dom skulle vara i så  dåligt skick. jag skrek och gnällde och bet hårt i handduken när han gick loss med händer, armbågar och underarmar på mina stackars förstenade ben. vannsinnigt att smärta kan vara så skönt. När 50 min var slut var jag svettigare än massören och benen så slut att dom bara darrade och ville knappt stå upp. sjukt vad bra. resten av dagen har dom kännts som 2 jelloshots. hoppas styrkan återvänder i morgon, så ska jag springa runt emd kameran. men fyyy fan avd skönt. ska boka en ny tid till nästa lördag.

Efter massagen träffade jag Olsson, vi käkade lunch på haket, eftersom jag bara ätit lite gröt och en kopp kaffe på hela dagen var det sjukt tomt i magen. oxfiléspett med klyftpotatis slank ner som en dans. Sen spenderades eftermiddagen med slöcykling till Råå och bad i det ljumma vattnet. underbart!!! fick nog lite sol på mig också. hurra! kanske mina äckliga stressfinnar försvinner tills på måndagkväll.

jag spenderade en timme med att sova på soffan efter badet vilket var grymt skönt, sen ville Olsson göta något och jag behövde batterier till kameran så han föreslog att vi åkte till ICA MAXI och köpte sånna. jag passade på att köpa en korg full med mat när jag ändå var igång. ha ha. dock grymma batterier, Energizer lithium, håller huuuuur länge som hellst. köp dem, du kommer älska dem.

sen glass på gröningen. kan en dag bli mycket bättre? ja det skulle den kunna, men man kan inte få allt.
godnatt

MTB

Igår var fin fint. Jag, Hannes och en vän till Hannes satt på dahlbergs och drack mumsiga grejer. fast jag blev så jävla trött så jag fick vika av hemmåt. "It's better to live to fight another day" låg lite i gräset utanför porten och tittade på stjärnorna. fint som fan. sen slocknade jag som ett ljus.

Hu sitter jag och hetsäter gröt, vem fan går upp kl7 frivilligt första dagen på sin semester? jag! varför? för att jag har trevliga vänner som vill köra i skogen med mig. Jag kommer bli avhängd så att det inte liknar nånting. pleh. men jag får se det som extremt bra och hård träning.

ska hinna raka benen också... varför har gröt en så svåräten konsistens. faster... DAMN YOU!

SEEEEEMEEESTEEEER!

kan det kännas bättre? nä knappt. 3 veckor att göra vad jag vill på. inte varit ledig så länge på år och dar! härligheten börjar i morgon! mer om det... i morgon! :D

fick med mig all ölen hem, gissa om det var tungt, 20 flaskor öl! ska rätt i i kylen och vänta på rätt tillfälle! mmm

från höger:
St Landelin - Mythique - FRA (syns knappt)
Oppigårds - Starkporter - SWE
Valeir Extra - BEL
Sierra Nevada - Big Foot - USA (Barley wine)
Chouffe - Hublon - BEL
Brooklyn/Shneider - Hopfen Weisse - USA

ska bli sjukt najs! sugen? välkommer över!
nu ska jag äta mat med Hannes och Mimmi!

GOD MORGON!

Sista dagen innan semestern... fänkte smygstarta med lite fyrverkeri.

Roligaste videon på You Tube just nu...

mot jobbet... kommer en liten ölblogg i kväll. ciao

PIMP MY HELMET

fan vad snygg/fult det blev...
Pappa vurpade ju på Ride of Hope och slog sönder sin hjälm och skrapade sina skor, ny hjälm är beställd och jag tog hem ett par nya skor till honom på vinst eller förlust men det klarade han inte av, svarta skor med guldränder och kolfibersula blev för mycket för honom, han får väl fortsätta köra på sina mörkblå skrapade skor... jag ska fan inte lägga mig i mer. SUCK!!!!!!

var ute och slet i hittarps serpentinen innan också. 6 vändor blev det, fett jobbigt. hade en ny bekantskap med mig ut, Johan, gott kämpat! Snygg DeRosa har han också, jag som sålt den till honom! he he.


nu ska jag sova. 2 dagar kvar nu... fan vad segt det går. Olsson... säg att det snart är fredag! du vet vad som händer då!

natti natt

Seg

ja fan vad seg jag är på att uppdatera. Hänt så mycket i helgen så jag har inte hunnit.

idag har det varit stressigt och svettigt på jobbet, som vanligt. Mr Jansson var förbi en sväng, jag fick en schnygg Pikétröja och en cykelkeps med snyggt motiv på! fint! kepsen finns att beskåda på facebook. Efter jobbet stack jag ut med MTBn en sväng och bara rullade runt i skogen en timme, hoppade över lite rötter och sladdade lite i kurvorna, skönt och rätt roligt.
på vägen hem träffade jag jansson, Perry och en jag aldrig minns namnet på utanför café viva, jag satte mig och snackade lite skit inna jag susade hem. lagade god mat och tog tag i städandet lite. fan vad det behövs.

Tänkte passa på att berätta om helgen, som var grym! så pallar du inte med cykeltjaffs kan du stänga fönstret och gå tillbaka till lunarstrom.
Sov hemma hos mina förmyndare för att vi skulle upp tidigt, halv sju närmare bestämt, gröten ner i magen och cykelkläderna på. Vår skjuts hämtade oss 07:40 och iväg mot lund bar det. Vi skulle köra motionsloppet Ride of Hope där pengarna dom dra in går direkt till barncancerfonden, jävla bra grej! Start kvart över nio men mellan gruppen som skulle hålla en snittfart strax under 28 hela långa vägen till Halmstad, det blev snabbt för långsamt för några av oss så jag, jocke, jerker och en till drig iväg själva. hej vad det gick, benen känndes som ånglok och jag ville aldrig sluta trampa. Sen kom vi fram till söderåsen, fan. Jag är skandalöst dåligt på att klättra. helt vansinnigt jobbigt var det och Jerker var flera meter före mig upp. skit. Sen drog vi på utöför åsen ner mot åstorp, mätaren registrerade 68kmh och det känns som att åka berg o dalbana när man swishar genom dom mjuka kurvorna på väg ner. underbart! Vi var överlägset först till depån i Åstorp och kvällsposten var på plats och fotade oss och stälde frågor, jag fick mitt namn med i tidningen men ingen bild. pleh!
Sen började folk droppa in och då fick vi lite klåda i benen och drog iväg igen, mot Ängelholm och sen ut mot mararetetorp för att bestiga nästa ås, hallandsåsen. inte lika brant på söderåsen men mycket längre. Precis innan stigningen såg vi en grupp cyklister komma från ett annat håll och sängde upp i backen,dessa skulle hämtas in till varje pris. 53klingan blev min vän och cyklist efter cyklist hämtades in, dock var Jerker ett hjul för mig upp även hem. fan2. Utför åsen var mycket läskigare,den vägen är helt spikrak och växlarna tar fort slut så man har inget att balansera på. jag smygbromsade när det närmade sig 70, dock verkade alla vara lika fega för jag var 3dje man ner. sen fick vi vänta... att det kan gå så långsamt när det kan gå så snabbt. ha ha! sen hände inget mer spännande mer än tråkig klungkörning och inbromsning så att alla hängde med i "snabbgruppen" det var gött att komma fram till halmstad och få lite mat. och sen sätta sig i bussen och åka hem. sov rätt gott den natten.
Lördagen bestod av ett slaktpass på MTBn, sen fixade jag en cykel, fikade med buster och kollade på film.

skön helg. snart har jag semester, längtar som fan.!

RSS 2.0