Uppdate

jag rullade ut en sväng mellan tvättmaskinerna, eller rulla va fel ord, mosade på ganska snabbt ner  till havet och möttes av läskigt regnväder som drog äckligt nära. jag fick inget vatten på mig med det där kan man fan kalla för lokal skur! sheisse!

sen tänkte jag bara redovisa hur sen jag blev till jobbet idag, skånetrafiken bygger om så det står härliga till. man vill skjuta sig i huvudet! kommer jag fram i tid i morgon ska jag köpa en trisslott!


nu ska jag diska klart, hänga min tvätt sen hoppa ner i min nybäddade säng. mmmmmm

godnatt

TÅRTA

Ja i morgon blir det tårta! Chefen kaxade sig och sa att om vi sålde för X antal kronor under ons-tors-fre skulle han bjuda på tårta. Vi var långt över X antal kronor redan idag så i morgon får han ta upp plånboken och plikta med en tårta! ha ha ha.

på lördag ska jag göra mitt för barncancerfonden och cykla ride of hope etappen mellan lund och halmstad, ingen kan göra allt men någon kan göra lite! jag tvättar idag igen, ingen rast och ingen ro. bara en veckan kvar till SEMESTER! känns sick :D

bai

GRYM tjej, GRYM röst, GRYM låt

TRÄNING


WOHO jag var ute och tränade och det kändes GREJT!
iaf att komma hem, ute i skogen var det svinjobbigt, slet som ett djur och inte gickdet girekt fort heller, fan! men det var skönt att få komma ut, ska försöka hinna ut någon gång till i veckan.

ny MTB ram på gång, vet inte om jag ska fortsätta vara hardcore på en hardtail eller inse att jag numera är gubbe och köra fullgung? vad tycker ni? scott blir det iaf.
(Spark RC)

(scale RC)

det är bara ramen det handlar om. snygga va

nu ska jag tvätta vidare. ciao

PÅ DET IGEN

Jag har legat på latsidan som fan med träningen. Men ikväll tänkte jag det skulle bli lite ändring på det. Monkeybiken har stått orörd sen Mörksuggejakten, konserverad i all lera. igår kväll slet jag av hjulen och öste in den i duschen, gick loss med rengöringsmedel och borstar. Den blev bra mycket renare, inte super ren som den brukar bli i simons garage men vardagsrums-ren. Ikväll ska jag försöka cykla en sväng på den också innan jag lagar folks cyklar. Försökte laga mimmis igårmen jag hade inte alla verktygen. kass. får bli klart i kväll...

nu ska det jobbas. hej hopp

TILLBAKA

Vilken helg. 4 idioter i 2 kanoter gjorde om rönne å till en outforskad flod i vietnam. Sombreros, bar överkropp, armybrallor och thememusiken från jurassic park i högtalarna gjorde att folk vi passerade glodde lite extra hårt. Eslaövs damlag i fotboll undrade nog vilka vi var. Cigarillkökande ungdommar i lustiga hattar som inte alls hade lika bråttom som dem.

det kommer komma MASSOR med bilder få facebook och BDB snart, och så fort Otto är klar kommer även en film.

Vi har har sjukt roligt iaf. Solsken, regn, åska, blåst... mest sol och jävligt kul. nu ska jag sova som en sten. peace!


HEJDÅ!

Helsingborgsfestivalen är i full gång... vad gör vi? jo vi packar bilen full med bärs och fiskegrejer sen drar vi ut och paddlar kanot tills skiten är över! var nere och tittade på skiten igår med Melinda, Hannes och Mimmi. hade inte sällskapet varit så jävla trevligt hade jag åkte hem och gråtit åt eländet!

ni får supa och slåss och förstöra min stad bäst ni vill, när jag är tillbaka på söndag ska ni vara borta, och ta ert jävla skräp med er!

tills dess får ni njuta av Bob Rifo från Bloody beetroots

SYMPATHY...

Jens Voigt gick i backen idag, 70kmh rätt ner i asfalten. svider gott i huden!


is only for the weak


godnatt

NYA TRÖJOR!

Äntligen kom dem. fina välsittande kläder från kalas! kan fan inte bli bättre tycker jag.
2st kortärmade och 1st långärmad.

vill ut och prova NU! (jo det är lance som står till höger, han kom förbi en sväng)


planerat helgen med grabbarna. vi lämnar civilicationen för att undvika den äckliga helsingborgsfestivalen då hela skånes avskum sammlas i helsingborg för att supa, slåss och äta langos.

godnatt

Super-Söndag

Jag sov riktigt länge,ända till 10 faktiskt. runt 12 snåret kom Hans förbi och fick sina pedaler utbytta sen gjorde jag brunch men stekta ägg och mackor och keso i drivor. gotti gott. Sen var det horizontalläge ett bra tag innan det började klia i benen. Det hade slutat regnaså jag klädde på mig lite läckra cykelkläder och drog ut på räsern, bara trampa planlöst och få lite frisk luft. Kände mig lite som Forrest Gump när han var ute och sprang, jag bara körde och körde och körde och tillslut var jag i Ängelholm... varför stanna där när bjärehalvön är så jävla fin. satte av rakt ut bara. jag kom till förslöv som ligge rnågra klick utanför Ä-holm, jag började känna igen mig, jag spenderade MÅNGA sommrar i dom krokarna och sommarstugan jag bodde i låg inte långt utanför så dig tänkte jag ta mig.
Nostalgitripp deluxe att få cykla på dem vägarna igen, cyklade förbi huset där Buster bodde på sommaren, tyvärr var det helt förändrat så jag ville inte ta någon bild på det.  Farmor och farfars hus var såklart också förändrat, några konstnärer som bor där nu, flippat. men det var sig likt,lite läskigt att se det ur det här perspektivet.
Precis där jag stod när jag tog bilden drog jag min första vurpa med cykeln och ärret har jag kvar på höger knä, det är så mycket man minns närman kommer tillbaka till platser man inte varit på läääääänge. Sen fortsatte jag ner till stranden för att kolla bäcken låg kvar. det gjorde den! Det var precis här jag träffade buster sommaren 1993 sen har det bara gått utför, bäcken fördämde och fördömde vi säkert 10ggr varje sommar men vi lyckades sällan hålla skiten mer än än kvart. men så var man när man var liten. dum i huvet!
Vid det här laget hade jag varit ute i 3 timmar så jag började tänka på refrängen, styrde hemmåt ut genom vejbystrand för att inte bara köra på samma vägar och sen körde jag såklart lite vilse i Ängelholm, jävla stad att hitta i, pffff! grymt skönt att komma hem men säg den lyckan som varar, hann bara in i duchen och dricka lite mjölk innan det bar av ut igen.

Bifogar en liten karta om ni vill köra samma runda.


Hannes ville fiska och det var jag fan också sugen på.
Kullens spets blev målet och fy fan vad skönt det var där ute, blåsigt ljummet och salt! fan vad jag älskar havet, ska aldrig flytta från det. Så mycket fisk blev det inte. hannes fick 2 torskar och en taggig ful jävel, någon som kan artbestämma den åt oss?

Duktig skönt var det att få gåoch lägga sig iaf. sov som en sten. och fan vad arg jag var när klockan ringde i morse.
ska gnälla lite om min dag senare. nu ska jag äta... shooo!

KAFFE

Det blev slititgt på jobbet idag med, började mjukt med nästan inga kunder alls sen när klockan var 5 i 1 och butiken var proppad gick musten ur sen. suck. Det blev tröstmat med Björn efteråt. det var vi fan värda.

Var hemma runt tre, langade in massor av totalleriga cykelkläder i maskinen (som jag btw kör för 2a gången för att dom inte blev helt rena första, då är dom leriga) sen drog jag mig ner till staden för att träffa Kasper och Buster. även Otto! skönt grabbhäng och gott kaffe.

köpt med mig lite lyx hem, ska bli spännande att dra det här genom moccamastern, nån som vill vara med? lite kaffe framför touren i morgon?

Bloggen har blivit lite moddad, ska modda den mer när robban kommer förbi, kodhack här inte min grej. vad tyckt?

bai

LJUSET I TUNNELN!

på med gummihandskarna!

nästa fest blir det fan plastglas...  vem var det som drack öl ur min vas?

jobba i morgon. sovdags.

OH NO!


SEG!

Nu börjar det bli mycket i huvudet.
Jag rör i hop saker, glömmer bort saker och slarvar. jag gillar inte att slarva, inte på jobbet iallafall. Gränsen för hur mycket jag kan hålla i huvudet på en gång är nådd och röran i huvudet försvinner inte kl 6 utan är kvar hela kvällen och hela natten... ja behöver semester. lång semester!

det blir inte bättre av att skånetrafiken bygger om spåren så det tar nästan en timme för mig att ta mig till jobbet och mitt tåg hem går nästan 10 min tidigare vilket resulterar i pga personalbrist att jag missar det och är hemma strax innan 8 på kvällen. det är är inte sundt. jag mår dåligt.

god mat fick jag idag.
så gott att jag inte han fota.



Efter jobbet var jag trött som titanic och släääääpade mig hem, har under lång tid styrt upp saker till buster så han ska få prova landsvägscykling och idag var allt klart. byggde om crossen till LVG hoj i går natt och hämtade grejer hos föräldrarna i veckan. Vi gled iväg stilla och lugnt och höll ett stilla och lugnt tempo hela vägen ut till Höganäs småbåtshamn där vi pausade kort innan hemfärd. kroppen var verkligen gjord av sten idag. ville inte alls. ibland gillar jag inte mitt jobb, idag är en sån dag, idag har det förstört mer än vanligt...

på vägen hem mötte vi Koppi Charles och 2 polare till honom, jag blev omspurtad i hittarpsserpentinen, fy vad dålig jag är... sen rullade vi hem.

nu ska jag sov så jag orkar slita mig själv sönder och samman så att alla andra får cykla. hoppas ni njuter för jag HATAR det och lider varje minut.

hej

SKÖNT!

kl 21.00 stack  jag ner och badade, helt själv. ingen annan ville. Eftersom B ska bli fodervärd åt min landsvägsmodifierade cross så testade jag igenom den på vägen ner. gick som ett skott. B kommer gilla att bli landsvägsslickare!

badet var sjukt skönt, sladdade in med hojen på bryggan, av med tröjan och hopp rätt i. SJUKT svalkande! sen upp på hojen och hem igen. allt klart på 20 min, så badar man!

Olsson tog en bild på mig i söndag, på väg upp för Vansinnesbacken vidablick. tagen efter 4km. se så sliten jag serut. men kolla min deffade vad. fin va!

nu ska jag sova jättegott i min ärkefiende sängen. vi hatar varandra lika mycket som vi älskar varandra. eller är det väckarklockan... det är säkert en konspiration.

natti natt

någon som vill dansa?

Chillaxing

jag och Sommarjobbar Ida posar järnet mellan kunderna.

svetten lackar. ska bli skönt att bada i kväll! nån som ska med?

Hänt i veckan

dagen idag var helt knäpp... orkar inte berätta. försov mig och åkte tåg fel och hela skitet, var på jobbet 10 över 1... sjukt.

kvällen var dock bättre. Långpromenad med B, pratade om allt och ingenting. Mycket framtid, förändringar på gång hos oss båda. spännande och läskigt. skönt då att man får vädra ut dem. tack för glassen, kan vara värt att byta glass mot en GPS!
orkar ni inte med cykeltjafs slutar ni läsa nu!

MÖRKSUGGEJAKTEN 2009
I lördags klämde jag in mig i klubbussen och åkte 75+ mil till rättvik i dalarna för att köra den 4de deltävlingen i långloppscupen, Mörksuggejakten. Det är ganska prick 7 mil på fina stigar och grusvägar... fina?

Bussresan upp var sjukt jobbig, trångt och varmt och låååångt. dock pissregnade det hela jävla vägen upp, jag fick vätternrundan vibbar men försökte hålla humöret uppe så gott det gick. Väl framme fortsattde det bara att regna och stämningen var ganska låg. vi kollade på hälften av King kong innan vi somnade. palla se King kong slåss mot dinosaurier... suck.

Morgon, tävlingsdags, det regnade INTE men sjukt blött överallt och molnen låg tunga över Rättvik. Under anmälan och uppvärmning började det regna mer och mer... fan! Sen gick starten och vattnet som kom uppifrån blev mitt minsta problem. Startbacken som kallas vidablick för ca 3km lång och klättrar över 350meter upp på ett som för oss skåningar framstår som ett berg. fy fan vilken jävla backe. hittade ett bra tempo och köttade på bra på krönet sen rätt ut i skiten.
(inte jag på bilden, vill bara visa att det fanns en del vatten på banan)

Nu har jag ingen längre karriär som MTB cyklist men mer lera och vatten på ett MTBspår har jag aldrig sett. på vissa ställen flöt fleran ner längs spåret så det kan jämföras med forsränning åt fel håll i lera, ja jävlar. Sen dessa vattenhål. det djupaste svalde hela mitt framhul vilket är över 50cm högt. Det var bara att bita ihop och kämpa på. Grusvägarna känndes underbara och då kunde man kötta på ännumer för att få upp farten. Kroppen känndes som en maskin som bara ville ge mer och mer vilket resulterade i att efter en hemskt dålig start drog jag ikapp ordentligt och trots mer lera och mer vatten kunde jag trycka på bra hela vägen hem. bara sista 5 kilometrarna jag kände mig lite sliten och rött på och såklart är det då man tabbar sig, jag låg med en jättebra grupp tills jag flög över styret i en såphal nedförslöpa. Framhjulet gick åt vänster och jag snyggt åt höger, landade först på huvudet sen ner på axeln och tillslut ner på ryggen, landade på en kant och började glida ner från spåret. satte mig ett tag och skakade liv i huvudet. Sen upp på cykeln och hammra in dom sista 1000 metrarna. fan vad skönt det var att komma i mål. slutade som 53dje man av 72 som kom i mål i tävlings/elitklassen. piss. inga poäng till mig. Jag måste bli bättre på att åka i lera för kroppen är det fan inget fel på!

tror ni det var fint att duscha sen? JA! torra kläder och lite mat i magen sen var det bara att vika ihop kroppen och packa in sig i bussen. jag satt i mittensätet i mitten så att sova kunde jag bara glömma, jag hatar mittensätet! om bussresan upp var lång var det INGET mot hemresan. men när man väl kom hem var lyckan total! nu hänger cykeln på väggen lerig och ful. orkar inte titta på den. känner mig lite besviken trots att kroppen presterade så fint.

det tog mig 3.11h att köra dom 7 milen
hade en snittpuls på 171bpm (min max är på 195)
och brände 2850kcal.

nästa tävling är i slutet på augusti så nu ska jag chilla ett tag och umgås med lite polare. kasper kommer på fredag.
vi hörs och ses cykeln!

natti natt

Första försöket

Jag vill ha en actioncam, har viljat ha det länge men det har alltid blivit bortprioriterat mot andra onödiga grejer som mat och kläder. suck. Så jag försökte använda min gamla digitalkamera. Byggde en hållare på jobbet av en M6 skruv och en reflexhållare.. och en massa epoxylim.
1. reflexhållaren är i plast och inte speciellt styv
2. kameran är dålig när det är mörkt
3. kullersten tillsammans med ovan nämnda briset är EPIC fail.
får bli att prioritera en actioncam istället för mat.

här är ett provklipp. från studentvillan till café alexandra. ganska fort.


igentligen skulle J varit här nu, känns lite skumt men ändå bra. Har haft så mycket annat att tänka på, bara att hålla huvudet upptaget tills de dåliga tankarna är borta. hjälp mig att hålla mig sysselsatt!

Pierre 2.0

Ikväll åker Pierre hem. han har bott hos mig i nästan 2 veckor. kommer kännas tomt att komma hem med skönt att få vara lite ensam också. Massa galna upptåg har det varit som ni säkert läst om här på min blogg.

vi tänkte avsluta med lite arbete, så Pierre fick Praoa på Cykel City. han skötte sig exemplariskt! cykelmeck nästa?


jag har även fulmeckat på ett styrfäste till min lilla halvtrasiga compactkamera så jag kan ha den på cykeln, gick fint med en M6 skruv och lite epoxy! bilder och kanske en film kommer i kväll. vi får se hur händig jag är. ha ha ha.

Lugn och ro

Fan vad skönt det är. börjar man bli gammal när man uppskattar sådant?
hetsigt på jobbet idag med, iaf mot slutet som vanligt. svårt när man är så lite folk, det borde bara vara jag som har semester. tänkte även skippa min semester i år och köra 8 veckor nästa år i stället. vore sjukt soft! Såg även att jag och Muraren på jobbet inte kommer ses på över 6 veckor när han drar på semester, skumt men skönt. jag behöver kommer bort från mitt jobb. (spexa har man lite tid för ibland)

Efter jobbet träffare jag P och B på stan, vi köpte med oss kinamat hem och kollade på southpark, B har fått för sig att Southpark är tråkigt, lite som att han tycker att glass är äckligt så han surade i en timme medan jag och P skrattade oss hesa. Sen smög vi över till H&M. kollade på tv, lyssnade på musik och gjorde inget. sjukt skönt.

Blev lite rastlös så jag pluggade in lurarna i huvudet och rullade ut i mörkret. stan var nästan helt tom, jätteskönt då man kan ta ut svängarna ordentligt. stannade nere vid den nybyggda bryggan och tittade på de fina lamporna, ska ta med en bättre kamera nästa gång. dags att sova nu.

kvällens låt som vanligt


Dåligt

Satt hemma själv ikväll, det var grymt länge sen nu, det har varit folk överallt och alltid något på gång så det var jävligt skönt att få pusta ut lite. la upp lite bilder på fejsbook från midsommar och från min födelsedag. skönt att ha det avklarat. Sen tog jag cyklen och gled ut på stan, varm skön kvällsluft mot mitt efter-jobbet fettiga ansikte var riktigt skönt och med lite bra musik i öronen kändes det nästan som att flyga. zig zag mellan människor nere i stan gled jag helt ljudlöst och snabbt så tårarna rann längs kinden. vad underbart det är. synd bara att man får slut på stadskärna rätt fort när man cyklar i helsingborg. ner till havet, satte mig och begrundade lite. Visst är det lustigt att en relation till en viss mäniska kan få en att bli så konstig. jag har varit så knäpp hela våren, förlåt för det. Den glada Micke är på vag tillbaka nu.

när man funderar på det, är ens problem så jälva små och så lätta att glömma.

nu ska jag ställa mig i duchen sen blir det till att sova.
den här är till alla er anti-lovers där ute

T.R.Ö.T.T

fy fan vilken dag.
min kropp verkligen skrek som en motor utan olja i morse, satans träningsvärk, det gjorde verkligen sinnessjukt ont! men upp kom jag tillslut och till jobbet också. sen fick jag slita hund. Sålde 10 cyklar idag, sjukt najs, intesålt sånna kvantiteter sen cykelringen,fast nu är dom 10 gånger dyrare. mitt munnläderärfan smort de-luxe!

sen kom jag hem och dog. nu orkar jag inte mer... sova. ja tack! städa, nej tack.

känner mig som katten och disken är hästmannen...


tack alla för allt firande i förra veckan, sjukt bra!

PARTEY!

vilken grym dag vi hade igår!
ni kan ju läsa de tidigare inläggen om förmiddagen här under.

Vi träffades igen på Viskängen efter att alla varit hemma och bytt kläder. Grillen drogs igång och musiken dunkade på. grillad korv och ljummen potatissallad på en filt i gräset kan verkligen smaka så jävla gott! Olsson och Simon kom förbi och tänkte bara äta glass men dom fick lite öl och var med i partyt direkt! En massa äckliga insekter som Pierre wikipediade fram at tdet var ollonborrar (jisses vad fi skojade om namnet) svärmade visst just igårkväll så vi ge oss iväg. Stora jävla insekter det där, som kommer surrande som helikoptrar och sätter sig i håret. blä.

festen fortsatte hemma hos mig... what happens on södra stenbocksgatan STAYS on södra stenbocksgatan!

peace!

För-Förfest

Det blev brännboll. Svettigt, kämpigt och roligt. Jag kan verkligen inte ta i bara lite, ska man springa ska man göra det fort som fan och anstränga varenda liten cell. bättre blir det inte att man dricker öl till. men fan så mycket roligare, bollarna flög och höger och vänster och mot slutet gjorde även slagträna det samma. ha ha.

Sen när alla var genomsvettiga drog vi till gröningen och badade, första gången för mig i år, älska havet! Svalkande och skönt och med en öl i handen blev det bara ännu skönare! Det blev även lite lek, buster stod på mina axlar och jag sköt ifrån allt vad jag hade, buster flög en god bit över 2m upp i luften och handade snyggt.

Sen fick jag min pressent, 50min helkroppsmassage!OMG! fy fan vad gött det ska bli, tänker ta den efter nästa långlopp! tack allihopa ni är fan bäst!

nu kokar potatisen som ska bli potatissallad sen ska det grillas och mysas på viskängen, öl och champagne ska inmundigas sen blir det nog fett röj för den som orkar! i morgon blir det bakisdag och kvällsmys åsj ag har blivit firad i dagarna 5! inte illa.


nu smiter jag ut igen. ciao

It's on!


brunch med massa snajdig mat, blåbärspankakor och äggröra! mmmm

fisk. alltid gott

nu ska vi spela brännboll

För-För-Förfest

det här kommer bli en lååång dag! en härlig dag!
kl11:00. kaffe med den innersta cirkeln, planer smids, handligslappar skivs uppgifter delas ut. klara... färdiga ... GÅ!

nu ska ni få se på heldag! (notera nya duken och nya underläggen!)

25 2


andra delen av min födelsedag blev grym.
Vi släpade oss ner till stan med en massa iskalla öl och satte oss på gröningen. Friskis å Svettis hade självmordssekts-jympa och vi fick en massa goda skratt tillsammans med ölen och en kebab. jag fick en tur o retur biljett med scandlines i pressent av "Polisen". bästa på länge! tack. sen drog vi vidare ut på stan, blaskig öl på docken, sen vidare till bishops för mer finöl.

tack för en skitbra dag allihop! i morgon på lördag kommer det fan bli ännu bättre! weeee



idag fyllde björn på jobbet år så vi började dagen med lite skumpa och jordgubbar. grymt gott. sen slet i som djur i värmen och avslutade med tårta och kaffe. blev en fin fin dag på jobbet!


efter jobbet drog jag ett riktigt dammigt grispass på måntajnbajken, det är så jävla dammigt i skogen så man får släpp i minsta kurva, det borde komma lite regn snart! onsdag? när jag kom hem var det som vanligt fullt med folk i min lägenhet, dom lagade massa god mat så jag gled in i dushen och kom ut lagom till maten. härligt, det är nästan så man blir sugen på att bo i kollektiv!

kvällen spenderades med massa kul och trevligt folk och lite öl. blir mer sånt i morgon :D

Depeche på Arvikafestivalen i kväll, som tur är såg jag dem nör några år sen så jag slipper festivala, för mig är festival bara ångest och jag kommer med största sannolikhet aldrig mer åka på en festival.

nu ska jag och Pierre kolla Southpark och äta leftover tårta!
big up homos! ses imorgon!


AH YEAH!

25 1

första delen av min födelsedag är avklarad

jag gick upp tidigt i morse, är man ledig och fyller år får man fan göra något vettigt av dagen. Hopp i cykelskorna och ut och glida en runda, fincyklade upp till kullens fyr och kräkcyklade hem. skönt och vacket väder. kände mig lite som en elitcyklist och kunde dra ut och träna en torsdagsförmiddag. lyx, det är man värd!

Cykeln är ju en födelsedagspresent till mig själv. grattis till mig själv!

jag han inte mer än komma hem och duscha förens föräldrarna kom förbi. presenter de-luxe. I vår familj har vi aldrig varit mycket för födelsedagspresenter/julklappar men i år fick jag massa najs grejer. det bästa var ju klart kaffekokaren, riktigt fin sådan. så är du sugen på en kopp kaffe kan jag numera fixa det!

Kokaren invigdes direkt tillsammans med tårta! inte dumt när man precis varit ute och svettats i solen i 2.5 timmar.

Sen fick jag öppna mer paket. fan vad roligt, jag har nog inte fått så mycket grejer sen jag var riktigt liten!
När jag var i Göteborg tappade jag mitt turarmband utanför trädgårn' och efter det gick verkligen allt åt helvete, så mamma gjorde ett nytt åt mig med kraftigare tenn/silvertråd för att det ska ge ännumer tur och det kan jag behöva nu när jag ska ta tag i mig själv. Tänker aldrig ta av det. Mamma är grym

fick även ny köksduk, och tallrikunderlägg, soffkuddar och massa andra sköna grejer som man kan behöva,även blivit lovad en fin pepparkvarn när jag hittar en jag vill ha, någon som vill med ut på pepparkvarnsjakt? buster? :D

Sen åkte vi till Tegel i Rydebäck och käkade lunch, kalvfilé med jordärtskockemos och brunsås, galet och gott! nu sitter jag och tar igen mig framför datorn, ska ner på stan och fixa lite grejer strax, det är så jävla varmt bara, blå himmel och gassande sol,det måste betyda att jag är snäll! ja, jag är fan en snäll människa!

Big wheels keep on turnin'

fortsättningen på min sköna dag kommer senare, nu ska jag ut! CIAO!

Dagen före

ja nu är ju klockan över 00:00 så nu är jag fan 25... suger lite. men det kommer bli roligt. en dag fylld med upptåg, bara för mig!

blev ju väckt i morse av vännera, sjukt roligt! sen snyggt friserad av Mimmi! perfekt.

dagens jobb bestod av kaffe, minns inte hur många koppar jag hällde i mig med det var inte nog, det var helt sick. slet som ett djur sista timmarna, servade 4 kunder samtidigti, justera sittställning här, prova skor där, kolla färg på hjälm... osv. sista kunden var ute ur butiken strax innan 7... shit. ibland undrarman vad man håller på med, men fan vad jag är bra på det! Södervidingebagaren komförbi med en MEGA påse bullar till oss. perfekt anledning att dräpa en kopp kaffe till. det blev en bra dag ändå! big-up till kolegorna som började ta lite i räsercyklarna, ni kan om ni vill!


efter jobbet åkte jag raka vägen hem till hemmet, väl hemma var alla redan på plats och i full gång med att steka hamburgare, fan vad kul det ä att komma hem när någon redan är hemma, det skulle jag kunna vänja mig vid. Min lägenhet är så tom när jag kommer hem på kvällarna, frasen "HONEY IM HOOOME" skulle jag vilja använda någon gång!

Burgarna blev sick! gott kött med alla tänkbara tillbehör till! fast det är så varmt så man pallar knappt äta, man vill bara dricka. Sen fördrevs kvällen med film och hallon paj. riktigt bra.  nuska jag raka benen så jag kan cykla några svettiga mil i morgon!

i morgon kommer en födelsedags blogg.

peace!

SURPRISE!

nu fyller jag iofs inte förrns' i morgon men jag fick vakna till skönsång idag, Linnéa åker hem idag så dom passade på!
Buster, Jonna, Linnéa, Janna, Pierre och Mimmi stod och sjöng runt min säng, gissa om jag blev överaskad! ha ha ha
jag fick en Ben & Jerrys glass med ljus i och en fin pressent, en kudde formad som en dammsugare, ni vet konditori kaffe-kakan! så fin! sen blev det kaffe och macka i mitt kök!

fan vad jag gillar er! även Hannes som sjöng hemmifrån sängen. vilka knäppisar!

nu ska jag friseras
weeeee

RSS 2.0