Måndag

... kanske det roligaste och mest spektakulära jag någonsin sett... björn skrattade och hoppade upp och ner lite som "nintendo64-kid"

låt er väl smaka:

Rätt skön helg

Efter cyklingen med Fredrik drog jag snabbt som attans ner på stan, fick inte tag på Erik eftersom han har bytt nummer, fick reda på det långt senare. Köpte lite kläder, det behövdes, sen en snabbfika på Koppi. Skyndade hem, bytte kläder och så iväg igen, jag skulle träffa massa folk som också skulle ut till Ramlösa för att fira Mimmi men det var bara Linnéa som lyckades ta sig till bussen i tid, lite komiskt ha ha. Mimmi blev jävligt överaskad att finna 35 pers gömda i vardagsrummet.

Förutom att jag högg mig själv i tungan så att blodet sprutade var det en sjukt rolig kväll. Helt lagom mycket öl och helt lagom sent och helt lagom trötta sönderdansade ben. vaknade på förmiddagen i morse och kännde mig pigg och glad, hur ofta händer det efter 10 timmars party? aldrig? typ!

Buster ringde och ville fika innan han började jobba, så blev det, grillad macka och kaffe på K&co satt fint, Hanna och Mackan kom förbi och höll oss sällskap ett tag sen när det var dags för buster att jobba gick jag och hanna till mig, drack té och kollade på History channel. Höll på att somna där i soffan, underbart skönt med slapp söndagsstämning. Men jag skulle ner på julskylltningen och trängas med folk, grymt drygt så jag gömde mig på Mimmis jobb. åt pepparkaka och drack kaffe, inte dumt alls!


(Rosa ... allt! var annars än hos Mimmi?)

sen kollade jag lite på ljussowen innan jag gick hem. snajdigt va.

Kärnantrapporna som pepparkakshus?

Eller med julgranar på?

eller nattstad?

ja god jul på dig med helsingborgsstad!

Blev slapp hemma framför TVn ikväll, Terminator Salvation och pasta-pesto och ruccola båda lika schyssta och fan vad jag har börjat uppskatta soffan, den är ju riktigt schysst, kansle för att jag har suttit in den? blir mer soffhäng i jul hoppas jag!

Nu är julstjärnan på plats också, lite får man fan bjuda till tycker jag.

sovdags så jag pallar med Gymmet i morgon. hej

vuxen-fredag

ja fredagen spenderades såklart på jobbet, eftersom vi julskylltade blev det glögg och pepparkakor. Julen börjar göra sig påmind nu, köpte blossas säsongsglögg i torsdag och jag ska köpa mig en julstjärna att ha i fönstret idag.

men först lite slowmotioncykling med segerfalk.

kolla vilken tjusig tröja jag fick. jag och Jens Voigt kommer säkert vid något tillfälle ha dem på oss samtidigt. känns fett! Jens är en bra kille!


nu cykla, sen fika... hej

Tomt

kom hem från jobbet.... tomt. kass! ses snart!

piggar upp mig själv med en riktigt bra låt:

Fear Of Tigers är lätt nya favogruppen, från Manchester England!

Sitter och suger på en Thomas Hardy's Ale, läste att någon drack en sån på happyMTB, poppade en direkt, sjukt god kall, fick smaka av Jocke för ett tag sen men då var den varm, inte få fet som idag.

i morgon är det Gymmet, jobbet, årsmöte och födelsedagskalas. sweet. (Lyssna nu på låten, den är bra)

hejdå

Svenska Cykeldagarna 2009

Lyckades få med Johanna på Cykelmässa, man får passa på att sätta sina små frön, he he. Björn och Nicke hämtade oss utanför dörren och iväg bar det mot JKP och Elmia. Jag fixade och trixade lite med Jansson så vi smet in gratis, härligt! Årets Mässa var sjukt liten med väldigt få utställare, dåliga utställare och mycket man redan sett. men det är ganska roligt ändå. Massa folk man redan träffat men det är bara roligt, dock undvek vi vissa. Skönt att vara där en söndag så man slapp de värsta folkmassorna.

Johanna vet vad som är bra!

Sån ska Johanna få när jag blir rik(are)

Max på vägen hem. gött



Ombyggnaden på jobbet börjar bli klar. härligt!


nu ska Kärring-Micke vila sin rygg så den mår lite bättre i morgon. hej
(tänkte bara skryta lite med att CykelCity fick pris som årets butik 2009, jag tar åt mig)

Lördagsmys

fika på Koppi. alltid jävligt trevlig! Buster till höger, eller ska vi börja säga Cimon?

Sen blev det långpromenix i sökandet efter ljus att leka med, vi hittade det, big time!


Hattifnattarna? finns dom? JA!


gillar ni min pizza? då skulle ni sett Johannas, awesome ;) Behövs när man ska knalla runt lite på Cykelmässan i morgon, bilder kommer!

sova nu. Björn och Nicke kommer halv 9

ses

Rätt sport?

För det mesta är jag helt säker på att cykling är den absolut förnämsta sporten man kan sysselsätta sig med... men idag. hmmm... mellan Rydebäck och Ålabodarna går en liten stig nära vattnet, mellan vattnet och stigen  är det ett stup på 5-6meter och när vinden kommer från havet in mot land pressas luften upp längs stupet och bildar en luftkudde som den här killen låg och surfade på. bara några meter ovanför mig gled han fram. själv var jag blöt och lerig och trött. kändes så jävla orättvist på något sätt... sälja cyklarna och köpa en skärm? maybe!

Det var göttans att komma hem. massa varm dusch och äggröra. inte dumt det heller


Nu ska vi ner till Koppi och sörpla kaffe i sann pensionist-anda. ses blir det kanske bio.

ciao

Macaroni and Cheese...

... är ju typ USAs andra nationalrätt, alltså något som fött upp fler än det slagit ihjäl, måste vara bra för 2 utsvultna ungdommar i sina bästa dagar. En som pluggat tandhygien hela dagen och en som hängt i en cykelbutik, vem som är vem får ni själva reda ut. Det behövdes MASSOR med makaroner och 2okt bacon, 1 liter hemmad ostsås. För att vara nyttig la jag ett lager spenat i botten... inte bra. såsen skar sig. gick att äta och smakade gott, men kändes konstigt i munnen, nästa gång stuvar jag spenaten innan den åker i. dags för sömn nu.

BTW: Upp var en jävligt trevlig film att äta skuren mac'n'cheese till...

hejdå (I morgon blir det 2x20 på trainern, håll i er)

Om det är OK med gay?

gay or not... den här vill jag fan ha!




STÖR EJ!

borde det stå på dörren! Så vi får sova lite. jävlar vad dom borrade och sågade i lägenheten brevid! grrrrr
johanna åkte med mig hem igår. mys mys.


jag är med på film btw. kolla: lite rädd för Viktor och borren


godnatt

Arvika By Night

Igår bjöd vi över Johannas vänner på middag, Det blev Fiskgratäng m lax och ägg/dillsås. rätt gott. inte så flådigt, men det måste det inte vara jämt. sen kladdkaka till efterätt, slår aldrig fel. Efter maten blev det öl/vin och youtube, sjukt roligt. Killar och tjejer har så olika humorsmak. Tjejerna skrattade mest åt roliga sånger och kattfilmer. jag skrattade åt cheese-run och woman get on my horse. ha ha.

Sen blev det utgång, Tikiroom, stället vi var på första gången jag var i stan "på riktigt" och melody club spelade vilket betydde att stället var packat. Så var det inte igår, bitvis var det bara vi på dansgolvet förutom killen i färjesta' kepsen som stod som i trans framför DJ båset i 1 timme. gött! Sen stängde dom kl2 då jag började känna mig lite på G... vi gick hem och åt upp resten av fiskgratängen och kollade på någon dålig skatefilm. skön kväll! tack för den.

Idag har suttit i soffan och slöat med en katt på magen. Den andra katten har varit ute och rännt hela natten så den ligger på Johannas säng och sover.  ha ha ha. Middag hos J's mamma med tillhörande yatzi och kortspel. jag kom sist i allt... otur i spel, tur i ... ja ni vet. ha ha. sags för söndagsmys nu tror jag. Ska bara hjälpa Johanna att packa. hon åker ju med mig ner i morgon, vilket betyder att jag skiter i cykelmässan. lär vara samma skit som förra året, samma utställare och grejerna har jag redan sett på internettet.

nä söndagsmys nu. hej hej

Värmland

Jag har det skitbra häruppe, blir nästan sugen på att stanna kvar. ingen lust alls att åka hem. I bilen från K-stad till A-vika såg jag många potensiella MTB skogar och folk här är ju mer som folk är, inte som äckliga helsingborgare som  mest vill vara på TV. när jag stannar nog fan.

matlagning nu iaf. ska skämma bort Johannas polare med fiskgratäng de-luxe med lax och hackat ägg, pass på Robban, snart ryket kökskungakronan. ha ha.

kommer med nån bild sen.

ciao

Fredag... ?

det har kännts som fredag hela dagen i dag, kan det bero på att jag åker i morgon? jo det ligger något idet faktiskt ha ha.

Dagen började helt katastrofalt, hade packat gymväskan och lagt fram kläder så att det skulle gå kvickt att komma upp men jag försov mig de-luxe, vaknade 20 över nio när jag igentligen skulle varit på gymmet halv 8. skärpning för fan!

Fick gjort en massa vettigt på jobbet idag igen vilket känns jävligt bra. pratade cykel med en kund idag i säkert 40min, vi gick igenom ALLT man kan tänka sig att vilja gå igenom på en cykel. han lämnade butiken med en katalog och en upplyst min. känns alltid bra.

kl 18.01 var dörren låst och lamporna släckta, några minuter senare satt jockes cykel i meckstället. Stabil och ganska lätt måntajnbajk kommer det bli. han borde bara lära sig att göra rent sina grejer innan han monterar dem på en ny cykel. bildkavalkad.


(ny, fräch och rätt strippad)

(Björn... kan ingen söt tjej ta hand om Björn. han börjar bli lite för ung-karlig)

(jockes cykel med bättre och skitigare delar)

Västan är packad. åker till Johanna i morgon. weeee

godnatt.


After Work

En skön afer work hemma hos Ann och Charles ikväll, Jag Buster, mackan och Martin var där. grym veggo-lasse och smaskig öl. låter några bilder beskriva. ska sova nu. Ska bygga jockes cykel, sola, packa och gymma i morgon. spännande dag. laterz!

väntan på maten

sallad slungas

erotiska blickar... typ

bra öl.... godatt

Måndag

Idag har faktiskt varit en jävligt bra måndag. Sov kanske lite längre än vad jag skulle ha gjort men det var jag fan värd med tanke på helgens aktiviteter. Jobbet flöt på fint, fick massa bra saker uträttade och hade många glada kunder på besök varav en som tidigare tok-dissat oss på ett forum men nu gick det bra att handla.  ha ha. pratade lite med Björnen om val för framtiden och jag stöttar honom helt och hållet!

Fick cykla hem i ösregn, inte så ballt när man tar en omväg genom hela stan för att kolla upp en sak till en vän som inte finns, mina byxor var plaskblöta, tur att man har sin gore-tex jacka så man var torr på överkroppen iaf. HA! Matlagning stod på schemat och lite öldrickning, eftersom ingen ville hålla mig sällskap så öppnade jag en Gouden Carolus själv och började laga mat. jag är lite snål med pengarna fram tills den 12te för jag vill lägga dem på att skämma bort Johanna lite extra eftersom hon varit sjuk och kan behöva lite uppiggning. Det blev en grym "allt i kylen" röra med Potatis, morot, köttfärs, vitlök, tomatsås, massor av färsk oregnao och creme fraise. ser inte så häftigt ut men gott äre, tillsammans med en skiva ugnsrostat vitlöksbröd vare YUM!

Efter maten diskade jag upp efter mig som man ska göra. duktigt! Nu har jag även fyllt min iPod med lite skön musik så jag överlever tågresan till värmland på torsdag. ska bli jättekul att komma norrut. länge länge längesen jag var där.

ska  sova lite först bara. Godnatt.



http://icanhascheezburger.com
(jag dör, så jävla roligt)

godnatt

Bjäre Runt 2009

Eftersom jag är en sån jävla klant så glömde jag att ladda min GPS inatt, den dog i torekov. fan fan FAN! jag hade tänkt att visa en fin karta och grejer. men men. i får helt enkelt leva utan. Viktor kanske langar över sin GPX fil i morgon. då får ni se.


(Viktor uppe på "knösen" efter en ganska seg och slaskig klättring)

Det var en fin fin runda iaf, 17 glada pågar satte iväg från Margaretetorp halv nio. Innan dess hade jag i panik styrt upp kläder till Viktor som efter ett missförstånd glömd dem på jobbet. han fick låna en tjusig gul ÅstorpCK jacka. inte helt tokigt. Stugarna var lagom torra men inte blöta och lite vattensammlingar på sina ställen som man fick lira sigzag mellan bäst man kunde. Mina 2.25" däck funkade skitbra i skogen speciellt utför då man inte bheövde tänka, bara gasa, som åt allt. men på asfalt ... suck, värdelösa. byter nog tillbaka till mina RaceKing när jag lekt All Mountain färdigt. gruppen blev bara mindre och mindre desto längre vi kom och till fikat var vi bara 9.

Efter fikat som bestod av äppelmaräng tårta och kaffe(cola?) blev vi ännu färrre. 6 tappra cyklister spurtade rakt ut i leran med pannlamporna tända. underbart roligt men oj vad skönt det var att komma tillbaka till bilen, byta kläder och dra på värmen. åh! Ännu bättre var att vi åkte in om Statoil och spolade av cyklarna. 1-0 till oss!

Efter en timmes koma på soffan hittade jag telefonen och ringde en pizza. den sprängde mig, totalt. nu mår jag illa. dags att sova? nja, ska se om jag inte kan klämma in en tvättmaskin hos buster först.

godnatt

 


Cykelhelg

helg = inte sova särskillt länge i Mickeland. Likaså den här helgen.
Johanna har blivit sjuk med feber och skit så jag ringde henne och kollade läget innan jag kravlade ur sängen, för kravla gjorde jag verkligen, satans träningsvärk. Vad råder bättre bot på träningsvärk än att värma upp musklerna lite på monkeybiken? inget. said and done, mötte resten av ÅCKarna vid krematorieparkeringen för snabbt snack sen bar det av, blev lite lull lull cykling första timmen tills vi skulle träffas vid utkiksplatsen sen blev det lite mer hardcore. Däcken jag fick av ilikebike sög röv att cykla grus och asfalt med, men i blöt skog med hala rötter var dom sjukt bra, bara att bomba på. efter 2 timmar var jag rätt trött och det var skönt att komma hem.

Träffade en skön dansk kille idag, han handlade lite i butiken i onsdag och jag tipsade om våran träning eftersom han kom från helsingborg, bra fart, får bli att jaga honom i vinter. kul!

Satt hemma och degade ett tag innan jag stack ner till stan och träffade Buster på Koppi, kaffe och macka, givet. gott! sen hängde vi kvar ett tag och jag satt kvar tills dom stängt och packat ihop, det skulle ätas lite på Dahlberg, jag drack en liten IPA och käkade kronärtskockssoppa med brässerad gås, sjukt gott. mmm.

Nu sitter jag hemma och är laddad och peppad inför bjäre runt i morgon. fin runda i gott sällskap. ska bli kul.
(notera att bilderna är direkt från nya kameran, oredigerade och tagna på frihand vid dåligt ljus, jag gillar det som fan)

godnatt

Helg redan

var tog den här veckan vägen? galet!

haltade runt på jobbet idag och gnällde som en gammal kärring, jag är bra på sånt, att gnälla. till skillnad från andra på jobbet som knappt yttrar ett ord. hmm. jag fick tillomed mecka idag, ingen ville hjälpa min kund med ett snabbt kedjebyte så jag tog mod till mig och gjorde det själv, verkstadssnubbarna retades och kom med tanskiga tillrop men jag ignorerade och gjorde klart jobbet, 5 min tog det och sjukt bra blev det. man kan bara man pallar.

Fick 2st däck av Tobias på IlikeBike som jag ska testa i morgon. kameran är inte riktigt invigd ännu men när den är det återkomer jag men snaskiga bilder.

chips och senate Harry P-rullen ikväll. inte så spännande och inte så gott med chips heller. fan. får hoppa isäng snart så jag pallar träna i morgon.

godnatt (ursäkta uteblivandet av bilder, det kommer)

Klent

Hur klen är jag då?
igår var jag på gymmet och gjorde lite uppsteg, utfall, och knäböj. Extremt lätta vikter men jag är ändå invalidiserad idag. visste inte att jag var så jävla klen. ska bli spännande på lördag och söndag hur det går att cykla.

ja ja, fredag idag. och jag sa till jobbet. hej hoj

Ojdå

Kvällslektyren är klar


Titta! Världens sötaste tandhygienist-aspirant


godnatt!

KOLLA: http://www.blocket.se/vi/24501112.htm

Sköna Helg!

ja kom snart igen sköna helg!
Den här helgen har jag haft massa skoj och fått massa gjort, alltid roligt.

I lördags sov jag lite extra mest för att jag tyckte jag var värd det och för at tdet var röd dag. Temperaturen stod på 9 grader så jag klädde på mig aldeles för lite grejer och brände ut i skogen för att ha lite kul, och då kan man ju inte köra långsamt, vilket resulterade i att pulsen blev osedvanligt hög. inte dumt. men jobbigt! Roligt med folk man möter, vissa flyttar på sig och vinkar glatt... men inte de 2 feta tanterna jag mötte som var ute och rultade med sina gåpinnar som de släpade efter sig, på krönet av en ganska jobbig backe möter jag dem och är påtagligt trött och den ena bara vänder sig om och säger något som jag inte hörde men på hennes ansiktsuttryck var det säkert något läskigt. läskig tant. kan säkert läsa henne insändare i morgon. suck att dom pallar, jävla surpensionärer. passet var slaktigt och skönt iaf. Sen hem och koka te och slappa i soffan ett tag. Kaffe/fika nerven gjorde sig påmind så jag susade ner till K&co och körde en najs macka med tillhörande kaffe och påtår. B och M gjorde mig sällskap halvägs in och när mina behov var stillade hoppade vi in i Ms RX8 och brände upp till MAXI. wroooooooom

Middag skulle lagas... eller jag fick laga, men det gjorde inget för jag tycket det är kul. Vi funderade länge på vad, något som många kan bli mätta på och som inte helt svårt att laga heller, Lasagne? givet. Hemmgjord bechamelsås och färska pastaplattor samt färsk oregnao. inte dumt alls faktiskt, tog mig ett litet glas rött till också. När vi ätit kom det lite mer folk och öl och mer vin korkades upp. dock inte så mycket för mig och när folket skulle gå ut smet jag hem som en hund med svansen mellan benen. min säng var SJUKT skön.

Söndag. UPP OCH HOPPA... eller inte. låg kvar till lång fter nio och bara njöt av att vara ledig. ah. Jag skulle vara ute i Munka Ljungby kl 13 och kanske cykla på BMXbana men jag kände mig ganska stel sen gårdagens pass så jag packade ner kameran och klädde mig varmt i stället. Kutade runt och fotade stackars MTB cyklister som försökte köra BMX. sjukt roligt såg det ut att vara och när proffset Rickard körde igång så bleknade de flesta.

Sen fick man sno sig på hem, totalsanera lägenheten och börja på maten, föräldrarna kom tidigare än annonserat, är inte bara underbart, Det blev Lax som jag körde i ugnen med pesto på, under laxen låg grovt skivad fänkål som bakades och koktes i smör, pestoolja och laxsaft, till det en varm linssallad som jag älskar, linser är så förbannat gott att jag har det iallt numera. Lyckad middag! jag fick tillbaka mitt Citronträd också, den stackarn hade fått en MYCKET störe kruka, när jag fick den av Rannva var den bara 3 blad hög men nu när den blivit 30cm behövde den lite mer svängrum. hoppas den fortsätter växa. Pappa hade med sig trälim och en skruvdragare så vi började med mitt soffbord som på något sätt gick sönder på min födelsedag, nu är det limmat och det sitter 4 stödskruvar idet. Min en meter långa grendosa som ligger under skrivbordet sitter nu fastskruvat udner bordsskivan så jag slipper massa sladdar på golvet. sjukt skönt. även en låskedja på dörren sattes upp så nästa gång Jehovas, Radiotjänst eller du kommer så kan jag bara dra igen dörren igen.  ha ha ha.

Nu ska jag hoppa ner i min säng och sova. jag gissar på att du inte pallade läsa allt det här... känner du dig skyldig? bara att scrolla upp och börja om! peace out!

vad är hennes problem?


RSS 2.0