Crossträning

Ja nu var det igång.

Crossen är riktigt körklar nu, jag fick hjälp av snälle Viktor på jobbet med att bygga om den i går och sista idag. Håkan tyckte det var synd att jag skulle behöva stå efter jobbet och göra det aldeles ensam och kanske fuck upp allting så viktor fick görat på arbetstid om jag lovade att träna på ordentligt. ska försöka! Crossen blev jättefin, nya vajrar och höljen(röda och vita höljen) nya fina ultegra reglage, inte lätta och smidiga men dom är rejäla att hålla i när det skakar i skogen och sen en knallgul styrlinda på det. målet är inte att det ska bli snyggt och stilrent men bara massa kul färg som gör mig glad mitt i januari/februari slasket. Men det bästa av allt är de nya bromsarna som nitar riktigt hårt och gjorde dagens träning till en riktigt snabb en. måste hitta mer spår att köra på. kul kul! synd bara att det börjar bli kallt. det var bara 5 grader i morse, fy fan.

snygg geting va. man behöver något som får en i ett fighting mood, läste i Jonas blogg att cykelcross (som enligt Öjers blogg är det korrekta svenska namnet) är en riktigt kontaktsport. Bifogar dagens lilla en timmes runda.

Nu ska jag ringa johanna och sen sova. det är så jävla skönt att sova. mmmmm


godnatt


Blasphemous Rumours

hur fan lyckas jag...
någon där uppe måste tycka det är skitkul att sitta och skratta åt mina patetiska försök att vara vuxen och ansvarsfull... men ska visa den jäveln hur man gör! pfff.

tömde hjärnan under en cykeltur. mina ben måste vara allergiska mot mjölksyra. ouch. killen på moppen tyckte nog det var pisnamt när jag körde om honom inför hans kompisar. ha ha ha.
lagom väder fick jag också.


pop quiz: vilken tjej är coolast?

svar:

Johanna

Godnatt

FUNKTIONÄR


Idag annordnade Åstorps CK en MTB tävling i SydMTB cupen och eftersom jag inte skulle köra fick jag vara funktionär. jag fick kanslitjänst vilket är jävligt soft, hålla koll på hur många varv cyklisterna hade kvar och visa dem det med att hålla upp stora skyltar med nummer på så dom fattade hur långt som hade kvar (Olsson kved hårtnär han såg en skyllt med en stor svart ond 5a på) Sen när dom gick in på sista varvet klingade jag i en stor mässingsklocka. brevid mig satt Charlott? kass på namn, och skrev ner allas startnummer i den ordning som passerade varje varv och ordningen som kom i mål. mellan varven han jag kuta ut på banan och fota lite snabbt också. (här under ser ni Nico bryta ljudvallen med ett killerface som fått Juha Valjakkala att lägga benen på ryggen)

Christian,klubbens grymme kanadensare hade släpat med sig sin feta gasolgrill som han brassade feta burgare och korvar på, massa smaskig specialsauce på och fulkornsbröd, så in i helvete gott. Åstorp dominerade klart prospallenmed många 3dje platser, några 1a platser och 2aplatser. sjukt bra jobbat! Efter vi packat ner alla avspärrningarna och tömt hela området åkte vi förbi maloja (Vad är Maloja? kolla HÄR) och kollade på nya kollektionen, köpte en fin mössa och en asskön hoodie,det var jag värd,dessutom fick Åstorps medlemmar 10% rabatt. sjukt nöjd. (mössan heter"kissing birds" och finns i ETT exemplar i sverige, jag är unik)


när jag kom hem var cykelabstinensen så hård att jag bara slängde på mig kläderna och drog ut och crossade i en timme stenhårt. kändes underbart. komemr kännas ännu underbarare när jag moddat den så man faktiskt kan bromsa och växla ordentligt.

nu blir det mat och vanillacoke i soffan... peace


Magknip

blä.
jag kom hem från föräldrarna och bara sjönk ihop i soffan med jätteont i magen. släppte efter en halvtimme. undrar vaför man får sånna knip som bara släpper efter ett tag. skumt. ja ja, ska snart gå upp så jag borde gå och sova. har packat kameran, blixten, objektivet, påse med godis, en tuta ett heja på med och sånt. ska bli kul intalar jag mig.

en bra låt att avsluta kvällen med


i morgon blir det kvällscross. så jävla roligt. hej hopp

FREDAG

hurra... jag har försovit mig så jag hinner inte ätafrulle, fått ganska litelön och ska upp svin tidigt i morgon. hmmm


Crosspremiär


Det var nog inget jätte bra träningspass, ingen hög puls, ingen lång distans ingen teknisk utmaning men... det var galet roligt. så roligt att jag fakiskt skrattade lite mellan varven. Snorfort på smala grusstigar i totalt mörker med pannlampan, kände mig som värsta kamikaze när man tog kurvor med släpp över30kmh, svetten lackade och benen syrade lite. helt jävla underbart. bromsarna kom till jobbet idag så nu har jag allt jag behöver för att kitta upp hojen inför kommande vinterblask. Hurra för cykelcross, har du inte provat ännu? DO IT! och inte landsvärgscross med slicks, ut i leran, gruset, sanden och höstlöven. Skitkul. Ska anmäla mig till Wipeout nu. he he he

READY,SET, CROSS...

nu är den "nästan" klar... eller den går ju att använda menden ska klart moddas lite inför vintersäsongen 09/10 så att den inte är för lik förra säsongen. Buster har haft hand om den som sommar cykel och jag fick tillbaka den i veckan. Ikväll fick den iaf rätt däck och längre styrstamm samt högre sadel. testrunda i morgon efter jobbet! sweet. Nya bromsar är ett måste iaf.

Nu sitter jag här ikväll igen med en stor kopp/glas vitt jasminté. blir så lugn och trött av det så att avsluta kvällen med en halvliter hett mjukt té känns riktigt bra,det ska bli höstens bra vana!

godnatt. (GE MIG PENGAR SNART... JAG ÄR FATTIG)

Humor

inte tyckt att Little brittain varit så roligt innan, men det härär så jävla sjukt roligt.



nu väntar jag på freddy som ska komma snart, ska kokalite pasta, spännande.

Back

(ett försök till långtidsexponering av stjärnhimmlen,men nån tände lampan)

oj det va länge sen,förlåt.
Jag har haft så mycket för mig sen sist så jag har inte pallat blogga, ska bli ändring på det. Johanna har varit här och vi var i göteborg över en lördag och hade det mysigt, sen var jag på cykel-mys-läger förra helgen. men nu kännsdet som att man är tillbaka i lunken. suck.

rean på jobbet börjar närma sig sitt slut vilket är jävligt skönt. Ska bli skönt med lite off-season så man kan bygga om lite i butiken och ladda batterierna med nya cyklar och energi.


nu sitter jag med en kopp te och överväger att sänga mig tidigt i natt så jag orkar äta frulle i morgon. matlådorna är laddade och jag längtar tills på fredag, -0.49:- på kontot är ofett.
godnatt

Guess who

Det sitter en nörd och löser böcker i min säng... gissa vem det är?

Ikväll ska vi till Dahlberg och unna oss något gott.

jobba först bara

2010

inte allt blir snyggare med åren... nöjd jag är att jag köpte min S2a 2009!


nu ska jag jobba vidare... hej

Sköna Söndag

nja, sådär halvskön.
Pappas cykel skulle visas idag och killen som skulle kolla på den hade fått förhinder och skickade sin polare, fuck, fänkte jag. men när jag går ner på gården är det min klubbkompis Thomas som är skickebudet, ha ha cykelvärlden är bra liten. Vi går igenom hela cykeln, jag förklarar vad som är bytt på den och att allt funkar. sen lånar han med sig cykeln hem så Per som kmmer att köpa den får provsitta och testa. kul. slipper den stå här och ta plats.

nu ska jag unna mig en fika så att de sista spänningarna i huvudet släpper.

lite söndags tunes. första 3½ minuten är nog det roligaste jag sett på länge.


ikväll blir det städning, Freuleine Johanna kommer på torsdag, mysigt!

ciao

På gång.

Chili-con-carne napalmen står och ångar i köket. oh boy, det här kommer bli som Hiroshima och Nagasaki fast i min kropp, och alla invånare i ständerna är bakterier. dom ska dö.

tills det kokat klart njuter vi lite av den här.


GRUM är GRYM! (jönsig video med sjukt catchy låt som jag vill öra mig lite i takt till, någon som hittar en download på den får ni säga till, alla bloggar jag kollar har tagit bort den. fan)



här är en länk till er som vill ha låten: DOWNLOAD

Tråkigt

Nu är det mest snor kvar i kroppen och lite lite sur hals. deta ska bekämpas in i det sista idag. vitlök, tabasco, chili! ska koka the Chili-con-Carne of death idag, Robbz och B vet hur den funkar. driver ut de mest besvärliga demonerna! här är en av dem jag svängde ihop till Robb i bryggaregatan. den brände fan hål i golvet. ha ha ha

måste klä på mig och gå och hämta ut mitt pass. kommer bli jobbigt. men med en dunk kaffe kan det gå.

varför har cyklister så störd humor. I all feberyra tycker jag det här är rätt kul


SVT Play

Jag har aldrig riktigt gillat SVT.. förens nu. SVT play är fan grymt, det ända jag kan sura över att man bara kan kolla programmen innom ett vist(kort) tidsspann. men dom har mycket kul att erbjuda. Eftersom jag är sjuk, börjar misstänka influensan för jag har ont i lederna och tänderna, och bara ligger hemma i soffan och det ordinarie TV utbudet SUGER, repriser av simpsons och dubbelavsnitt av Cops är inte något jag jublar över, finns det föresten något sämre program än cops? feta dumma amerikanska poliser som glider runt och trycker dom är tha law och spöar folk. Alla snutarna ser likadana ut, undercut och coola oakley-glasögon, några(läs:10) kg övervikt och BRED amerikans dialekt, jag blir äcklad, oproffsigt och äckligt. Tillbaka till program jag börjar tycka om. Jag gillar ett pogram som heter 100% bonde, EN dansk sjukt kreativ kille som driver ett jordbruk så som man gjorde det för 100 år sen, renoverar saker, odlar och håller på. jävligt skön kille i övrigt! sen absoluta favoriten som jag tyvärr bara sett 2 avsnitt av är "Mitt nya liv i Skottland" Där en kille flytt från stadslivet och flyttar ut på skottska kusten, sätter tak på en gammal stenkåk och flyttar in, skaffar sig lite djur och lär sig leva av vad naturen ger, sjukt bra gjort, mycket handycam filmet så man inte tänker så mycket på att det är en dyr tv produktion. Charmig kille och hans busiga hund och ett FANTASTISKT landskap och underbara naturbilder. Jag blir fan sugen på att åka dit. missat den här serien? 2 avsnitt har släppts och båda finns fortfarande att titta på: HÄR!

övrigt har jag druckit massa kaffe. känns lite bättre i kroppen då. Mått mest piss i veckan, tjockt huvud, rinnande näsa och grymma svettningar. kroppen ger allt för att jag ska bli frisk snart och jag tänker inte på Lördagens bockstenstur heller, det kommer fler säsonger och (f)ler tävlingar, bättre att bli frisk och stark igen. nä nu ska jag tillbaka till soffan då datorskärmen ger mig smärta i ögonen.

är jag värd en pizza i kväll? kan ingen hämta en till mig. snälla?

Sjuk

.. vaffan, jag är ju aldrig sjuk. vad ÄR det här. inte orkart uppdatera på ett tag, ska bli bättre.
Missar Bockstensturen gör jag också och får stryk av jonas i långloppscupen, samt missar mitt pris för genomförda lopp. fan

bara att se frammåt och komma igång igen.

en bra låt värmer gott


nu ska det sovas, först ringa favorit tjejen.
godnatt

RSS 2.0