Bra!

Idag hade ja gett riktigt bra träningspass, benen känndes kanon, svarade på alla ryck och stigningar. Började med ett varv på 4min-intervallbanan och hade så mycket kraft kvar att jag orkade cykla upp jämte trappan och fullfölja varvet. Sen rätt ut i skogen och bomba på för att avsluta med ett till varv på 4min slingan. fantastiskt, kroppen lever och jag känner hopp inför Lida Loop på söndag, dock verkar det bli regn, skit med det får åka med fulhjulen bara.

nu ska jag och deadmau5 sova, har sovmorgon de-luxe i morgon.

hejdå.

Gnäll

Vad är det som händer med min kropp? Jag orkar ingenting längre, alltid jättetrött och får ont i huvudet på eftermiddagarna. Träning och tävling går käpprent åt helvete, ingen kraft i benen och får mjölksyra på nolltid samtidigt som pulsen knappt masar sig över 80% jag som tränat så flitigt i vinter och vår borde iaf kunna köra lite snabbare än såhär.

Blev väldigt lessen igår när jag klev av banan i varberg.

idag var jag ute och körde med Jansson, Tinto och Jocke och jag orkade knappt hålla rullen på slutet, ben tvärsyrade och pulsen låg på 75% av max. jävla pissben skulle jag kalla dem, men det är dom enda jag har så vad ska jag göra? Dagens runda var lite som ett utvecklingssamtal, det brukar vara så när man cyklar med Jansson, så peppen inför Björnekulla trampen är på! suga sig fast på rullen så länge länge länge det bara går. sen njuta resten.

benskak och vattendrickning nu. ses i morgon, i Åstorp kl 9!!! 
puss

RSS 2.0