Happy Feet


Äntligen, aldrig mer skoöverdrag på "vinterskorna". I allt för många säsonger har jag kommit hem med avdomnade fötter som spränger och värker i det varma duschvattnet, jag hoppas att det ska vara ett minne blott med mina nya Defrosters. Gott om plats för tårna och en tjock outlast sula i botten. västan så man längtar tills det blir lite kallare. Mötte vicevärden i soprummet innan, han ska fixa så jag kan få stå ute och tvätta mina cyklar, altså aldrig mer tvätta i badrummet, hurra!!!

nu ska jag sova, gymmet i morgon med, det vankas knäböj, utfall, uppsteg och benpress mfl. häääääärrrlitt!

godnatt

Äntligen

Äntligen en helg där man bara kan slappa och ha det trevligt, inget byggandes, snickrandes, målandes eller skruvandes.

Viktor hämtade upp mig och vi styrde bilen mot Ängelholm för att styra upp de här sköna grabbarna till riktiga MTB-män, det kommer gå bra för dem i livet! När föräldrarna hämtat sina trötta barn stack jag och viktor ut och lekte 45 min till i skogen, riktigt blött på sina ställen men annars kanonbra.

Hemma i lägenheten hade Maria städat och ställt allt i ordning medan jag var ute och lekte, maten var även varm när jag klev ur duchen, jag har det för jävla bra.

Det skulle komma folk på kvällen så det blev en sväng till bolaget och ICA maxi, något så simpelt som tacos kräver rätt många ingredienser. suck.

Alla ville vara med på bild utom Anders, förvånad någon?

Viktor påpekade att han inte var något stort fan av efterrätter, vad sa du nu då?

Vi plöjde igenom rätt många roliga öl under kvällen, vissa bättre än andra.

SOm ni ser börjar lägenheten ta sin form och det känns riktigt trevligt att bo här när den värsta bygg och måla röran är borta. Nu ska jag koka en kopp te och gräva ner mig i soffan och lyssna på stormen.

tjarrå


Det här med tid

Vaddå fritid?
sista målandet blev klart i går och nu står möblerna längs väggarna igen och inte i ett cluster i mitten, skönt. Idagska jag köpa sladd, massor av sladd, så man kan titta på film, surfa och titta på TV utan att ha sladdhärvor i hörnen.

I morgon ska jag cykla i ängelholm, sjukt länge sen sist, benen kommer få lida. Sen kommer det lite skeva snubbar till mitt kök och äter mat, trevligt.

Chefen var i belgien förra helgen och hade med sig massa öl hem, det uppskattas, gillade kapsylen på den här. innehållet med för den delen.

nu ska det jobbas. tjo

Minisemester

Ibland behöver man bara komma bort från allt.

Jag och Maria drog till Köpenhamn Tors-Lör och bara gottade oss. Checkade in på hotellet som låg nästa på på H.C. Andersen boulevarden runt halv 1 sen bara strosade vi runt på stan och letade efter ett bra lunchställe och vi mer eller mindre snubblade över "Maven" som låg i halva kyrkan på Nicoai plats, skitmysigt och jävligt goda musslor. mmm. Sen mös vi vidare i höstdimman.

Det blev en rejäl bunkring på ölbutikken och varsin smarrigt välhumlad öl på Mikkellerbar innan vi gick hem till Marias kompis som bodde bara ett stenkast från oss. Mer Pasta och vin öl och långt in på småtimmarna, jävligt mysigt. dagen efter var vi lite slöa så vi fikade mest och gick på Illums Bolighus och Illums bolig avdelning, samma grejer, olika lokaler, 30m från varandra, skumt.

På kvällen var det dags för middag, på Ködbyens Fiskbar. Stället ligger i en nerlagd slaktarhall och serverar de bästa musslorna jag ätit (inte för att jag ätit så överdrivet mkt musslor) och sen lågtempad rödspätta. mums! Avslutade med en espresso-martini som icke gick av för hackor. Nöjd, mätt, glad och lite rund under fötterna var vi hemma runt halv 1.

Dagen efter mös vi mest i sängen och åt en sen frukost, packade ihop och åkte hem. Köpenhamn bjöd på ett varmt och skönt höstväder som man nästan inte ville åka hem i. Men lagom skönt att komma hem till. trött men nöjda och glada. Caroline bjöd oss på middag på kvällen, fler som vill bjuda? jag har inga pengar! I morgon ska jag till tandläkaren :(

fick med mig den här från ölbutikken.

Idag var den rikiga elektrikern i mitt kök och röjde, alla elutagen funkar, alla lampor lyser och köksfläkten funkar. HURRA! vad skönt. nu ska bara handtagen och diverse täcklister och fronter på. sen så!

Maria styrde Kolan ner till Malmö för att  hämta våra efterlängtade stolar idag, efter en timmes tjabbande på ILVA fick vi med oss alla 4 hem, att det kan vara så svårt ibland. suck. men fint blir det. och Periodiska systemet hänger snart på bästa platsen.

hur var det med träningen? hmmm. kanske nästa vecka?

RSS 2.0