Snart klart


Ja det knegas vidare på köket, bit för bit. så här ser det ut idag, inte helt klart ännu men det börjar bli.

Idag hade vi fuckoff med Klubben, jag och Martin fixade och trixade ihop det rätt bra, väldigt grusorienterad cykling och en smarrig gulash följt av massa fika gjorde susen.

i morgon ska jag till danmark och köra cykelcross. hurra.

hejdå

In i kaklet

Nu börjar ni nog snart tröttna på mina köksuppdateringar men efter som jag inte cyklat sen i söndags och jag BARA fixat i lägenheten hela veckan så får det bli uppdateringar om det i stället.

Kaklet sitter på plats nu och jag är riktigt nöjd. Elen är framdragen nu också och i kväll ska vattnet kopplas på och lika så vattenlås, tråkigt utan avrinning. Hoppas vi hinner få upp spottbelysningen unden skåpen också. Flyttar ju in i morgon.

Ugn och micro på plats och inkopplat, efter som det första jag kylde i kylskåpet var Champagne, vad är det första man ska köra i micron? gorbys?

dags att jobba lite också. Glöm nu inte, uppställning kl 11.00 på min baksida på Södra stenbocksgatan, det bjuds på kaffe och fika i pausen och öl och pizza till de som är kvar till slutet.


Köket v2.0

Eftersom inflyttningen närmar sig med stormsteg hinner jag inte riktigt koordinera alla bilder och filmer från spanien så det får vänta tills allt är klart och jag bara bor på ett ställe. Men Spanien var underbart och riktigt kul vill jag lova.

Rätt mycket har hänt sen ni såg det senast, notera diskmaskinen nere till vänster och induktionshällen till höger. hurra!

Vi smackade på luckorna också, den som designat gångjärnen till IKEAs luckor är ett jävla geni! så smidigt att justera in ut och vinklar. Dessutom blir det här riktigt snyggt tycker jag, men det är mycket kvar och bara 4 dagar tills det är lördag, känner mig lite som han DAMPet med megafonen i extreme home makeover. ha ha

nu ska jag åka och jobba med den här lökiga låten i huvudet.


Spanien


I morgon bitti åker jag till Spaniens solkust och leker med svindyra Cervélocyklar i härlig sommarvärme.

kommer säkert massa bilder och filmer och annat kul sen, har fått låna Johans hjälmkamera. Rock n Roll

hejdå

RSS 2.0