Humor

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Inte för att jag har så mycket emot värmland, men ack så skojigt! Speakerrösten på slutet slår alla rekord!

godnatt

Mr. Clean

Jag har spenderat mer tid i min nya lägenhet än i den jag fortfarande bor i känns det som och då är det en hel del som blir eftersatt, som disk, tvätt och sånt. Min stackars Mountainbike har hängt och skämmts på väggen sen bockstensturen, crossen var dängskitig efter helgens slipp'n'slide. jag tog tag i mig själv och diskade tallrikar och cyklar, skinande rent och redo för årets första offseason träning med ÅCK, det ska bli skönt att röra på fläsket lite.

Godnatt.


Lördag

Dagen började med ett sprättigt och hårt crosspass samt en nära döden upplevelse med tanter som inte kan köra bil, kan ju trösta mig med att hon aldrig lär göra samma sak igen.

Sen hittade jag ett köksbord jag vill ha (Maria hittade det igentligen, men det erkänner jag inte) snabbfika på väla sen till lägenheten och slipa det sista och sen hälla upp färg i pytsen och dra igång. Väggarna i köket och sovrummet är nu vita och fina. Tillomed väggarna bakom köket är målade, jag inbillar mig att det kommer damma mindre om man gör så, rätt? fel?

Avslutade med en megasallad och lite belgian style dark ale från colorado, gissa vilken!

nu ska jag ut och hämta min induktionshäll och lite överskåp. lite tråkigt att jag inte kan fota golvet som ligger under täckpappen, för det är så jevvla fint :)

herrå.

Bra musikvideo, bra låt, bra dinosaurie och rätt bra tjejer.

Fredag


Varför kan man inte alltid få äta sånt här? perfekt uppladdning för ett cykelcrosspass nu på morgonen sen väggmålning hela dagen.

Såg en gammal favoritfilm i går, Death Proof, en hel flaska Valpoicella bara för mig själv, Kurt Russel i en muskelbil och Maria snarkandes brevid i soffan.

avfärd nu. seupp i Pålsjöskog! Ser ni någon i röda cykelcity kläder och Mühlegg-näsa, äre jag!

Röj!

Satan nu går det undan, träningen ligger på hyllan för ett tag framöver, nu är det renovering som står på schemat.

Taket är nu färdigspacklat och slipat och målat 2ggr, så jäääävla jämt och fint och vitt. mmm

Den här har varit min bäste vän hela veckan.

Kanterna på fondväggen i sovrummet blev nerslipade i går med och i dag ska brian lägga mellanlägget till golvet i köket så det kommer i samma nivå som hallgolvet, har ni tur kommer det en golvuppdatering i helgen.

nu är jag sen till jobbet igen... Marias säng är för skön.

Tillbaka

Nu står äntlige datorn och surrar under mitt skrivbord. härligt.
Det har varit en skön sommar utan dumburk, man har fått så mycket uträttat både på och av cykeln. Säsongen är ju officiellt över nu, eller det var den redan efter bockstensturen men sundstrampet i lördags blev lite hårdre än jag befarat, usch ja.

Vinterns grundträning, vårens smygträning och semesterns hårdträning gav resultat i år, slutade på en 33e plats i långloppscupen i år vilket jag är fantastiskt nöjd med. Avslutningen på cupen i varberg var en blöt och långdragen historia. 95km i vattensjuk skog med vurpor och haverier och nästan kramp. På bilden har ja satt kedjan mellan hjulet och kassetten och får springa lite, tappade 7 min med fick trevligt sällskap ända in i mål.

Senaste projektet är köket i nya lyan, ser lite bättre ut i skrivande stund och spisen blir hämtad i kväll. Mycket spacklande slipande och snart målande, kommer bli grymt bra är jag övertygad om. Nästa vända till tippen blir med garderoberna som står i hallen, men först saka köket vara klart.

5te oktober åker jag till spanien igen för lite sol på huden och svett i ögonen. Ska bli jävligt skönt.

dags att skynda sig till jobbet. hej och hå. först ett litet musik tips :)

RSS 2.0