Det blir ju bara bättre och bättre

Jag har det oföskämmt bra.
Veckan har gått åt till att renovera och flytta om i butiken och det blir så jävla fint. Ordning och reda och massa plats till nya fina grejer. Man blir så glad av att gå till jobbet, skön kännsla, Sen går träningen på mornarna och kvällarna riktigt bra.

I lördags tog vi en sovmorgon ända till kvart i 10, eller jag iaf, Maria skulle ju upp och iväg och träna direkt så då gjorde jag lika dant, 3x20 på tröskeln, mina ben tycker inte det är roligt alls men vad hade dom trott? Vi smet ner på stan och köpte gardintyg och åt en marrig lunch på Olsson skafferi, köttkorv till mig och smarig pasta till Maria. Sen ner på Gastronomibutiken och köpa 2 riktigt fina ryggbiffar och en en snabb kaffe på Koppi innan vi gick hem och göttade oss och laddade för kvällen.

Dessa 2 tillsammans med en fin sallad och en helt vansinnig öl. Mikkeller tillsammans med jänkarna Thee Floyds har gjort detta Bovetevin(barleywine) men så jävla humlat så det bara smakar amarillo IPA, tur att man har en flaska kvar. mums. Annars finns den kvar på bolaget, bara att beställa den hem till ditt närmsta systembolag.

Söndagen bjöd på lite sovmorgon den med, ända till 11.00, härligt. Sen gick jag upp och började baka, det kan tilläggas att jag älskar min nya ugn så jag har börjat baka en hel del i den. Det blev rosa muffins, släta vetebullar(Semlor) och kanelbullar.

Efter sista plåten åkt ut smet jag ut till trainern lite för att prova senaste hajpen i träningsvärlden för oss som har lite tid, Tabata. Det går ut på att köra korta sprintintervaller på 20sekunder på absolut max effekt sen vila ynka 10 sekunder så att lite färskt syresatt blod inner in i benen innan det är dags att skotta på igen. repetera 8ggr följt av 4 min vila sen på skiten igen, detta ledde till att pulsen aldrig var under 180 och maxade på 184, kroppen svider och magens kräkreflex kickade nästan. Härligt att vara tränad och klar på 30 min.

Maria och kompisen Karin smet in på en efter träningsfika, det fanns ju ett berg av bullar! Jag styrde upp lite morot/rödbets/linssoppa på kvällen, blev helt ok men satans nyttigt. Mäterkatten i fin kvalité "på TV" senare och en semla var man ju värd, med tanke på att den var hemlagad, likaså mandelmassan. mmm

Nu ska jag somna strax så jag kan balansera kroppen med tunka vikter på gymmet i morgon

tack för en trevlig helg.

Äntligen helg igen

Veckodagarna rullar på, har knappt tider över för annat än att träna, jobba och äta så därför är helgerna då man får saker gjorda. I lördags var Pappa här med slagborren och drog lite hål åt mig. En taklampa ovanför köksbordet och en stinghylla åkte upp.

Nu kan man äta middag vid köksbordet och verkligen se vad det är man äter, helgrymt.

Sen har jag hårdrensat i min CDsamlig, inte många som har en sådan längre, och mycket fick åka upp på vinden, 3 ikeakassar fulla blev til ldet ni ser på bilden ovan.

Fikade även med Freddy och Rannva på Koppi, alltid trevligt trots att näsorna frös ganska hårt på vägen hem.

jag har även manglat den här jäveln, både igår och idag. igår var det 3x20 på en svidande tröskel och idag 5x4 med spyan i halsen. satt som en smäck. När det är så kallt på balkongen blir det inte bara dagg på rutan utan det blir is, ser helt sjukt ut ha ha ha.

Årets första semla bjöd snällis Jens och snällis Sara på, med hemgjord mandelmassa, mm mm mmmm!
Snart är det helg igen, längtar dit, men innan det är helg igen ska 4 gym pass och 3 trainerpass överlevas.

Clint Eastwood styr upp kvarteret på 7an nu, grymt. hej hej

RSS 2.0