Bättre och bättre

Det är synd att gnälla, hur skönt det än må vara. I grund och botten har jag det sjukt bra, synd att jag bara ska snöa in på hur fort man kan cykla. Kroppen är ju i övrigt hel och oftast ren, jag har en kanonfin lägenhet, en trevlig tjej som vill bo i den med mig och ett kul och utmanande(på rätt sätt) på gång. Så det är nog dags att släppa elittänket för jag kan omöjligt tävla med Wengelin och dom pojkarna. Cykla gör man för att det är roligt och bra träning. Nu ska jag växla ner och hitta en skön cruise rytm sen bara njuta av livet. Som i dag, Koppikaffe på tåget till Lund, kortbrallor och stödstrumpor på! I morgon ska jag njuta av Gran Fondot, söderåsen och sällskapet!

PEACE!


H12 2012

Japp, vi överlevde ännu en gång

Team Maloja Sweden åkte över sundet för att gräva djupt med bakdäcken i den danska skogen och gräva fick vi. Kallt, blåsigt och regningt men som tur var hade vi en fin husbil att ta skydd i. 4 varv per skalle var det sagt och så blev det för mig och Jens i alla fall.

1a varvet var vidigt, kallt och med stenhårt pumpade däck(kommer aldrig glömma att kolla däckstrycket innan start igen) flög jag och epicen som en pingisboll mellan rötter och stenar. Det gick tokfort men kroppen han inte vakna på de 44minutrarna, jag hann inte riktigt fatta innan jag var tillbaka och gav martin en High5 och kunde rulla tillbaka till Team Maloja basecamp. Årets bana var grymt teknisk då det var uteslutande barrskog med mycket ytliga rötter som blev glashala i regnet.

2a varvet var kroppen mer redo och regnet hade tilltagit. Däcken var nere på 1.8bar och jag gick ut som ett djur. Trots mycket blöta rötter och redan väldigt sönderkörda kurvor flöt jag snyggt fram, sällan kännt sådan teknik under däcken. grymt. Dock var det mycket danskar i vägen och ställena man kunde köra om på var få för att banan gick som en utbålst party-serpentin. Sladdade in på 47min och en snittpuls på 181. klart nöjd.

3dje varvet var riktigt risigt, banan var totalt slaktad och den lilla tunna bark som ligger över rötterna var borta och hade blottat träet under de, alla som varit i skogen vet hur satans halt levande trä blir när man skalar bort barken, smörj sen in det med lera och vatten så var det som att köra cykel i badkaret efter att du duchat. Pulsen var med och jag kunde trycka på bra hårt trots att bakdäcket släpade efter i alla kurvor och över rötter. inga vurpor och en tid på 50.01. klart godkänt för en tidigare sjukt otekniskt åkare

Innan sista varvet han jag sluta ögonen i 20 minuter och det var riktigt skönt. När jag gick ut på sista skrek det i varenda cell, det gjorde riktigt ont att dra upp värmen i benen igen. men igång kom kroppen men jag var trött i huvudet och tänkte inte riktigt på var jag satte framhjulet vilket resulerade i att cykeln åkte till vänster och jag till höger. Jag lyckades få ut foten och tog ett 2 meterskliv och tryckte revbenet så långt in i mellangärdet att jag tappade luften. Sjukt obehangligt och jag kom aldrig riktigt in i rätt andning igen. sladdade in på 51,nånting vilket betydde att Martin inte behövde köra sitt sista varv och det var han nog nöjd med, med tanke på banans skick, helt slaktkörd.

Hoppas Team Hustler h12 kan få ordning på den till nästa år, då kommer vi igen. (gott med avslutningsöl)

Måste fått i mig för mycket dansk lera då jag legat däckad i 3 dagar och allt jag ätit kommit ut igen i samma form som det åkte in. suck. ska försöka jobba i morgon iaf.

peace!

Läget?

- Jo det är bra, hur är det själv?

Om du inte orkar läsa gnäll, sluta läsa nu.

Det var länge sen jag var så här trött. Trött när jag vaknar trött när jag kommer hem trött tills jag ska gå och lägga mig, då är jag pigg och tankarna bara snurrar i huvudet. Jag har inte orkat träna sen 1 maj och då var det inte en träning, bara cruiseing.

På jobbet är jag som ett djur i bur, aldrig ryggen fri någonstanns, en miljon lappar med telefonnummer till folk som vill ha saker som jag inte vet hur jag ska få tag på eller vad jag ska göra med. En kassa full med folk som står och stirrar livet ur en tills det blir deras tur. Tjatiga människor som ständigt ska ha saker som inte finns i butiken eller lämna tillbaka saker som dom inte vet hur det funkar eller är osäkra på passformen. Smakråd eller passformsråd på saker jag inte har en aning om hur det sitter på de, som hjälm till ex. vet man inte skillnaden på en hjälm för 749:- och 1899:- ska man nog hålla sig till en för 749:- har man ingen aning om hur rödtjut ska smaka köper man inte en flaska för 690:- man håller sig till chill out boxen!

Att städigt komma hem som ett lik med svullna fötter och ben och köra missärträningspass efter missäträningspass blir rätt förmycket ibland och då bryter man ihop. Som nu. tack och godnatt.

Även trött på att alltid se till att alla andra får sina grejer och rätt grejer i tid så att de kan cykla när man själv får stå uppe halva natten för att få ihop sitt eget skit och sen inte orka cykla för man prioriterar att få sova istället.

Ja, jag är en gnällspik!

Mitt ljus i tunneln är min nyrenoverade fina lägenhet och kök som älskar, snart klar med körkortet, några få veckor kvar tilldet fanimej är mitt och sen ett nytt jobb som jag landat efter mycket slit och för att jag är så jävla grym på att vara det jag är bäst på, mig själv. Sen är det dags att bli vuxen! ÄNTLIGEN!

nu är klockan 22 och jag orkar inte vara vaken längre, godnatt

Note to self: Låt det aldrig bli såhär igen!
RSS 2.0