Det här med tid...

Ibland önskar jag att dygnet hade 25-26 timmar. så man hade hunnit med allt.

Helgen som var nyss var fantastisk. Lördag morgon började med ett telefonsamtal från klubbkompisen Martin som undrade om vi inte skulle cykla, självklart skulle vi det, jag skulle ju endå ut så han fick gärna hänga med. 4 timmars slakt med dubbdäck på torra vägar var inte så jäkla häftigt men med solsken och klarblå himmel kunde man inte hänga läpp. Snabb cykeltvätt och cyklisttvätt sen grilla lite mackor i ugnen och ett halvt granatäpple på det, suveränt!

(min kaffeplanta mår fint, de nya bladen kramas)
Fikade på koppi resten av eftermiddagen, iaf till 5 när dom stängde sen gick jag hem och snabbstädade. Freddy skulle ha kommit på besök med blev sjuk så Buster och Mackan kom istället, Vi åt kebabpizza(som jag inte ätit på år och dar) och drack en god öl. inte dumt alls måste jag säga. Sen i säng innan spöktimmen.

Söndag morgon, vad är bättre än en söndagmorgon där man vaknar fullt frisk, pigg, inga byggjobbare ovanför och man är helt rastlös. Jo man ligger kvar en 20 min och bara myser, sen går man upp dricker en snabb a-fils frukost sen kutar man ner på gymmet. Körde armar och axlar, så jävla klen i armarna så det är fan komiskt. Sen raka vägen hem för frukost nr2. Gröt och macka. Sen påbörja dagens hushållsarbete. Det blev diskat, undanplockat, och fick 4 maskiner tvättade. Sen 2 tim MTB med Johan och Sara, efter det mer tvätt och städ följt av en timme socializing på Bishopsarms. resten av kvällen bestod i att fylla matlådor med massa nyttigt tjafs och hänga tvätt tills min torkställning med en gnisslande suck gav och krashade mot marken, fan.

Dom här vassa sakerna fick jag i Lördags, good bye fingertoppar, nice knowing you.

ikväll blev det 5x4 på trainern som faktiakt luktade lite bränt, gött tecken på att den lider lika mycket som jag.
i morgon är det klubbmöte. hurra.

hejdå

Tales from the weightroom

I morse kände jag mig sjukt sugen på att gymma så när klockan tutade halv7 vare inga probz att stiga upp och langa in gröten i micron. Kör en quinoaberikad fiberhavre nu och lite linförn på, mest för att jag är mer gröt-hardcore än vad du är. Lite hackade aprikoser på gör susen. Sen har du säkert mjölk på... jag kör proviva! hardcore! ha ha ha.

Jag studsade lätt och ledigt ner till gymmet och satte igång, värmde upp med lite knäböjisar med bara stången och sen drog jag på lite vikt och rev av 3x12 med 3x20 vadpress mellan varje sett. integrerat lixom. epic. sen uppsteg, benpress och tillsist omvända lårcurls. svider gott.

Det finns så sköna människor på gymmt, gillar att studera dem. Exempel.1: "Snyggebruden"
Solbränd i februari, blonderat hår och en läcker trajbaltatuering med nalle phu integrerat i mönstret... ouch! rikigt snyggt på sunny beach! Tränar som en karl och hade säkert tagit mig i armbrytning vilken dag som helst, dock inget fel med det.

Blev ett hetspass på jobbet också. sprang som på ett aerobicspass hela dagen. fan, när blev det så mycket att göra plötsligt? och ingen som hjälper mig i kassan, alla andra var borta på annat kändes det som.

Den här låg innanför min dörr när jag kom hem. Kasper lever! och han vet hur man fyller ett vykort. helt galet vad han skriver, hoppas man får se honom nått när han kommer hem.

Fick även mitt rosa fina styrlager från tysklad idag, den dagen det monteras på hojen tillsammans med allt annat godis kommer bli en bra dag tror jag.

Ska sälja mitt gammla XTR/Hope kit och tog några säljande bilder på grejerna, vet inte om dom blev så säljande men ganska berättande hoppas jag.

Tänkte mig 6500:- för hela köret, all included utom kassett och kedja.

godnatt

Punka


Idag hade jag laddat hela dagen för ett mysigt 2x20(som enligt chefen är det bästa) pass, så jag skuttar upp på trainern med rätt musik på, vatten i flaskan och fläkten 30cm framför ansiktet och börjar veva på. Plötsligt låter det konstigt från trainern, typ: bump bump bump sen började det pipa följt av en lätt puff. Punka. Great. Lite klent tycker jag, det däcket har ju bara hållt i 3 vintersäsonger och gått en bra bit över 150 timmar intervaller(ha ha). Färdigskämtat. Jag flög av och slet av hjulet och i med ny slang med en bit eltejp framför hålet i däcket upp med trycket och på med skiten. Sen körde jag sista 50 min av CykelVasan i mitt huvud på en puls som säkert gör mig sjuk i morgon. Lite tråkigt om det blir så för jag ska köra ben på gymmet i morgon, och det är det bästa jag vet.

Avslutar kvällen med lite godis, perfekt mogna, även lite granatäpple som dom hade på ICA igår, 2 för 25. gissa vem som hade ica-kort-kupong :D

godnatt.

Ballerup


I lördags åkte jag och ett gäng sköna ÅstrpsCKare och ett flak öl till Ballrup superarena för att titta på Velodromcykling. Mycket trevligt men själva cyklingen var lite avslagen så man fick ju liva upp sig bäst man själv ville på bästa Sätoftasätt

Nu blev det väl inte riktigt så klockorna stannade, men det är ju gott med öl och så.

Jag lyckades klämma några riktigt feta bilder men efter att vakterna surat på mig 50-11 gånger för att dom tyckte jag hängde över staketet när jag fotade (nej det gjorde jag inte) åkte kameran ner i väskan, inte kul längre. Sen att folk stod och lutade sig mot staketet och vilade kamerorna mot det var det ju ingen som såg.

Rolig kväll iaf. Morgonen efter va inte så lajban, vaknade självklar lite öltrött men mådde inge vidare alls. Magen var körig och inte ens ett glas vatten fick stanna nere, fick inte behålla något alls, inte ens vätskersättning. frammåt kvällen fick jag dock i mig en passionsfrukt och en halv liter vatten. och väldigt dålig sömn på det. Fick surt nog sjukanmäla mig dagene efter då det inte gett sig då heller. Under dagen blev det bättre och jag fick i mig lite ris och broccoli. Träffade en kompis på tåget hem i kväll som haft precis samma sak i helgen. Vinterkräk? eller en dålig Pölse m brö' ? hatar att kräkas iaf. hoppas jag slipper det på ett bra tag.

känner mig lagom utvilad och uppäten för ett smyglätt gympass i morgon och kanske köra lite trainer på torsdag?

vi får se. Kul nu när det börjat röra sig på jobbet, hade folk i kassan mer elelr mindre HELA dagen. 1000 frågor. jättekul.

godnatt

The XX


Det är ju först och främst ett jättebra band...

Jag har ju länge varit hårt motstångare till SRAM (s-ram, schram? hur fan utalar man det?) Men förra året bevisade dom att dom total-äger på landsvägen så det hamnade en RED grupp på min landsvägs hoj, åtskilliga hundra mil och inte en felväxling senare kan inte vara nöjdare än jag. Så vad är nästa naturliga steg? jo, Sram XX, efter nogrann testning under Lars Therps översyn var valet inte svårt. Med bromsar som nyper hårdare än krabbklor och framväxel som växlar snabbare än din bakväxel och en vevarmstyvhet som håller för iaf min något klena spurt rammlade det idag in en låda på jobbet.

Innuti (altså inte utanför) i lådan fanns Mattis SID WC(World Cup) gaffel och lite annat krafs som Anders beställt sen en massa packmaterial och SEN underst låg den, min XX grupp. Dock något modifierad, med en billigare men fortfarande lätt kassett och icke keramiska vevlager mest för att jag inte pallar klydd och att den riktiga XX kassetten kostar 1875:-

Lunchen åts på 12 min så att resterande 18 min kunde spenderas med att mäta klämma, väga och peta på härligt  nya grejer, sen åkte dom ner i sin låda igen och stoppades undan. Det är ju inte akuellt att montera skiten förens den 1a April för då tänkte jag ha fin-MTB premiär om hjulen kommit då. det hoppas jag dom har.

Annars har veckan vart riktigt bra, om man bortser från träningen, men den kan ju inte alltid vara bra.  ha ha. Carin fyllde år i tisdags så jag hängde lite med ett gott gäng polare jag inte sett på länge. I onsdags var det tårtkalas hemma hos janssons för att fira Fredriks nya liv. mys med stygga katten också.

Det är grymt skönt att vi börjar se en ände på ommålningen och uppsnyggning av butiksytan i affären, vi har beslutat att låta kassan och klädrummet vara som de är tills nästa vinter då folk redan börjat välla in med 1000tals cykelfrågor. jävligt kul. Måste berömma Matti och Viktor för deras slit. det kommer komma massor med bilder sen det lovar.


Glömde kameran på disken efter jag fotat vevpartiet, fan vilka kollegor man har... att dom ens hittade avtryckarn var ju ett under.  ha ha ha. godnatt

i morgon ska jag cykla, titta på cykeltävling och dricka massor med öl, så seriös är jag.

hejdå .

Motivation

ja man kan faktiskt köpa sig motivation
den här bilden från Martin "hjulbyggarn'" i mailkorgen var en glad överaskning. Benen känns redan piggare när jag tänkte på hur snabbt som här naven ska rulla i leran. hej och hå

känner även att 2 dagars vila var skönt. i morgon blir det gym och en st 20 min intervall.

hepp

RSS 2.0