30.000 Feet

Bloggar från flygplanet, mest för att jag kan.

Haha


Barcelona

Jag ska skriva långt och utförligt om dammet och leran på Nordic24. Bara ett snabbstopp i Barca först, vi har haft massa kul idag och ikväll spelar Spanien mot Frankrike så det lär vara livat på stan ikväll. Hängde lite på Pavé under eftermiddagen

Buenos notches!


Keep rolling

Jo jag körde ju upp i måndags i morse kl 0700 hängde jag på dörren och hämtade mitt KÖRKORT!

Fy fan vad jag har slitit med det här. så värd!

Nu drar jag snart till Köpenhamn och testar hybridcyklar sen väntar 24 timmar i skogen, ska bli sjukt roligt!

trevlig helg på er

Ett litet år!

Tänk efter hur snabbt ett år går egentligen? Vad gjorde du för ett år sedan? Jag satt på stranden i Hittarp och hade det väldigt trevligt med Maria för första gången. Vi firade i smyg med att ses på samma ställe, äta samma sushi och ha på oss samma kläder, fånigt. Enda skillnaden var att jag fick köra hem(en liten bit iaf)

Det senaste året har jag fått sååå mycket gjort på och hittat på så mycket kul! Jag började med att åka och hälsa på Maria i Barcelona och medan hon var där köpte jag en lägenhet(som vi bor i nu) den totalrenoverade vi i höstas med nytt kök, nya golv och total ommålning. Sen åkte vi på träningsläger till Gran Canaria för att få igång benen lite. Jag fick ett nytt spännande och utmanande jobb i våras som jag kommer berätta om mer sen, det börjar jag med på min födelsedag. Äntligen har jag tagit mitt körkort efter många års tandagnissel och en bil med plats för 200 cyklar i är på väg.

Så igår var alla saker på min 5 punkts lista klar och det känns helt sinnessjukt bra.

Firar i helgen med att köra en 24-timmarstävling för team Specialized Sweden i ösregn och lera, hurra


Nationaldagen

Den började tidigt, trodde först att det var Lördag men det var det inte så då kändes det inte lika surt att gå upp svintidigt... kl 06:00. Blodpudding och leverpastejsmacka är bra grejer när man ska ut och cykla med gubbarna.

Pappa hämtade mig (förhoppningsvis sista gången) halv 8 och iväg bar det till Åstorp för björnekullatrampen. Nummerlappade och klara bar det iväg strax efter 8 rakt ut i kylan, det var långärmat underställ med vindtät överdel och knävärmare och hela köret, fy bubblan vad det frös i vinden men vi höll gott mod och jag fick bogsera många fortfarande vintertrötta gubbar mellan depåerna.

En mycket social och trevlig runda,  jag hann prata lite med pappa också som man bara hinner på cykeln om lite almänt filosoferande. 8 mil på 2.37, inga rekord på ansträning eller hastighet men hög mysfaktor och det är väl det som är viktigtast på sånna här bonusdagar.

Efter jag kommit hem bar det av ner på stan för att fika lite med marias polare, lugnt och skönt men jag vet inte om det var cyklingen eller allt tjejprat som gjorde att jag föll i koma i 1½ timme när jag kom hem. Riktigt skönt att få snooza mitt på dagen.

Lite pensionärsvarning men vi gick på bio redan kl 18:00, det blev Prometheus i 3D och det var en fröjd för ögat. Härliga rymdmiljöer med pneumatiska skjutdörrar och massa blinkande lampor och hologramdisplayer, mums! Sen en orgie i HR gieger miljöer(googel it) En story som höll och en enastående prestation av Michael Fassbender som Androiden David, nästan lika läskig som  Bishop från Alien.

nu ska det sovas. Vardag 2 dagar till sen mer ledighet, man blir ju så bortskämd.

Ringsjön Runt MTB

Jag efteranmälde mig och ställde mig till start halv 9, många snabba cyklar med cyklister jag aldrig sett förut. Detta kunde gå precis hur som helst så starten gick och när pacebilen drog oss ut mot skogen var det kul att se om någon ville hitta på något kul. Bilen släppte och inget hände så jag krutade på allt vad jag hade och fick med mig ett tiotal cyklister. De droppade av en efter en och efter 20 minuter var vi bara 4 kvar en från tetrapak fick punka efter hälften men det gjorde inte så mycket, han låg mest baktill och åkte med. Vi 3, en hässleholmare, en från lammhult och jag höll ihop och korsade mållinjen samtidigt. Vädret var blött och lerigt vilket passar min nya cykel fantastiskt bra, den matar på fint över de blötaste och halaste rötter och stenar men tar bort lite av fartkänslan då det inland känns som att den står still i uppförsbackar, dock har man mer fart mer in i backen tycker jag.

Tyvärr är det så att banan är under all kritik, det kostar 450:- att köra och pilningen av banan är så dålig att vi körde fel 4 gånger! Galet! Och vissa ställen gick spåret rakt över oslagen äng och gräsmatta. Bättre pilar och en vända med sittklipparen hade den varit kanonrolig. Antagligen har dom inte gjort nånting mer än att sätta upp pilar på banan. Lite Ringsjön Runt måtto, mycket pengar för minimalt arbete.

Trött blev jag i alla fall.


RSS 2.0