Bjäre Runt 2009

Eftersom jag är en sån jävla klant så glömde jag att ladda min GPS inatt, den dog i torekov. fan fan FAN! jag hade tänkt att visa en fin karta och grejer. men men. i får helt enkelt leva utan. Viktor kanske langar över sin GPX fil i morgon. då får ni se.


(Viktor uppe på "knösen" efter en ganska seg och slaskig klättring)

Det var en fin fin runda iaf, 17 glada pågar satte iväg från Margaretetorp halv nio. Innan dess hade jag i panik styrt upp kläder till Viktor som efter ett missförstånd glömd dem på jobbet. han fick låna en tjusig gul ÅstorpCK jacka. inte helt tokigt. Stugarna var lagom torra men inte blöta och lite vattensammlingar på sina ställen som man fick lira sigzag mellan bäst man kunde. Mina 2.25" däck funkade skitbra i skogen speciellt utför då man inte bheövde tänka, bara gasa, som åt allt. men på asfalt ... suck, värdelösa. byter nog tillbaka till mina RaceKing när jag lekt All Mountain färdigt. gruppen blev bara mindre och mindre desto längre vi kom och till fikat var vi bara 9.

Efter fikat som bestod av äppelmaräng tårta och kaffe(cola?) blev vi ännu färrre. 6 tappra cyklister spurtade rakt ut i leran med pannlamporna tända. underbart roligt men oj vad skönt det var att komma tillbaka till bilen, byta kläder och dra på värmen. åh! Ännu bättre var att vi åkte in om Statoil och spolade av cyklarna. 1-0 till oss!

Efter en timmes koma på soffan hittade jag telefonen och ringde en pizza. den sprängde mig, totalt. nu mår jag illa. dags att sova? nja, ska se om jag inte kan klämma in en tvättmaskin hos buster först.

godnatt

 


Kommentarer
Postat av: Joakim

Så satans tråkigt att jag missade detta. Brukar oavsett väder vara en cykelhöjdpunkt.

2009-11-08 @ 21:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0