Ny Lägenhet tack

hej hopp
jag fick hyreshöjning (surprised?) från och med februari och eftersom min lägenhet inte är värd en krona mer än vad jag betalade för den under 2008 så ska jag hitta mig ett nytt hem. Ska bli spännande och se vad jag hittar!

en annan sak, fan vad jag stör mig på folk man vill vara polare med för att man tycker dom är schyssta och dom säger hela tiden samma sak, sen bara försvinner dom, hör aldrig av sig, svarar aldrig på SMS, MSN, mail, brev, telefonsamtal... plötsligt insåg jag att den här beskrivningen passar på typ halva min bekantskapskrets... kanske dags att skära loss er! ja en hård gallring får det fan bli. palla vara polare med folk som tydligen inte vill vara min polare.

i morgon ska jag till ballerup och kolla på velodromcykling, världseliten är på plats och ska skrika sönder min röst åt det dasska paret Mörköv och Rasmussen. ska bli fett kul.

peace

Tillbakablick

Sitter här och snörvlar och nyser framför skärmen och drömemr mig bort bland bilderna på bilddagboken från i sommras, tittar mest på bilderna från tävlingarna, vad roligt vi hade! åkte flera hundra mil i klubbussen bara för att plågas i leran men fan vad kul det är, det är verkligen mitt liv! Alla galna cykelpolare man har! Det bästa är att iår är vi sjukt många som kör långlopp från Åstorp CK och att se 15 pers i gula tröjor ställa in sig för start ska bli häftigt och jag kommer vara så galet laddad. säsongen 2009 kommer göra ONT och gå FORT! men 2010 kommer jag nog vara så bra jag någonsin kommer bli! om jag bara blir kvitt min förkylning.

HA HA HA HA HA HA HA HA
knyckt ur Gnus bilddagbok. jag hade fan gått på det här

*SNÖRVEL*

jahapp. då har man fått en släng förkylning också. säkert Jocke på jobbet som smittat mig, han var typ döende i måndags. surt. inatt sov jag med mjukisbrallor, hoodtröja och taggsockar på. och nu sitter jag och suger på en kopp té med fishermansfriend i. och bara ber till gud att det inte bli långvarigt. nu ska jag jobba. trevligt.

Edit: Att nysa med munnen full av havregrynsgröt är inget jag rekomenderar... suck. tur att jag ska moppa golven i kväll.

SUBNORMALITY

Vill bara slå ett slag för världens bästa webcomic. mycket text, bra illusterat, träffsäkert! älskar den
här har ni ett smakprov

SUBNORMALITY

Recreation

Igår var det måndag, Buster satt hemma och kände sig hungrig, vad göra? jo, han ringde mig! sen kom han över med en GIGANTISK kebabpizza och vi drog några avsnitt av Sopranos. så jävla bra serie, började ju kolla på den med robban, bara han och jag för att bryta en tråkig vardag förra hösten, sen hakade buster på och blev en regular. Så det känns lite som att man är otrogen mot Robban, men jag vet att han knullar Tony bakom min rygg så det är lugnt i guess. men Kebbepizzan fy fan, när ska jag lära mig. gutblaster deluxe.

sen vaknade jag med halsont och fick senare under dagen en rinnande näsa... gee thanx. så var träningen inställd den här veckan. lika bra det!

och till Magura (om ni läser det här) GE HIT MIN FAKKING GAFFELJÄVEL JAG HAR MTB ABSTINENS DELUXE!!!!!!!!!!!!!!!1one


Peace out! i morgon ska jag jobba med fishermans friend intravenöst i armen och en fet halsduk, come get me om du kan förkylning!

JÄVLA SKIT!

Tog en välförtjänt sovmorgon, klev ur sängen halv tio och kände mig behövligt utsövd, tog det piano med frukost och påklädning och allt det där. jätteskönt. Kvart över 11 var jag utanför dörren och satte iväg. kanske lite väl fort men vem bryr sig. Växlarna krånglade som fan och när jag kikade ner på kedjan hängde den som en hästmage mellan stora klingan och bakväxeln... suck, bakväxeln är trasig igen. så jag fick köra dom resterande 7 milen med hoppande och hackade och JÄTTESTÖRIG kedja... GRRRR! var lagom sur och trött när jag kom hem. men jag fick vispat lite med benen iaf, skönt det.
skönt att få komma hem till värmen och dricka en kopp té.

sen kom buster och servicepack 3ade min dator. mina fina themes funkar inte längre men det får jag la lära mig att leva med. kan spela GTA4 nu iaf. när jag tröttnat på spel köper jag en mac. så blir det. nu ska jag sova.  ny dag i morgon hoppas jag

Trasig Dura-Ace bakväxel... lamt

Jobba Helg

Det är nått jävla otyg som jag sällan behöver göra men idag var jag så illa tvungen. tänk er själva. folk fick Januarilönen igår och alla vill handla cykelgrejer. Jag och helgkillen Abbe står i kassan... det var sjukt. jag brukar kunna hantera stress och mycket folk men idag tappade jag totalt kontrollen, och att vi har en helt ny kassaapparat hjälpte inte, slog lite fel oc hdet hade folk inte överseende med utan kom tillbaka och skällde och trängde sig och höll på, folk är sjuka ihuvudet! vi stänger 13:00 och 13:40 hade jag motat ut sista kunden. kan tilläggas att jag låser dörren så fort jag kan efter stängningstid så att fler kunder inte ska kunna komma in, men när man släpper ut folk är det alltid nån dum jävel som smiter in och verkligen inte fattar att jag vill gå hem. jag står ju där för att det är roligt. idioter. sjukt. (passande bild va)

nu är jag hemma och tänker inte lämna soffan. nu blir det starwars sen sova. ska mörda kroppen i morgon, 5 timmar distans i leran!

PEACE OUT MO-FO's

Vilken jävla dag

klockan började för väsen av sig halv sju i morse som sig bör, fötterna träffade golvet 20 i sju, frukost inmundigades. Buster hade försovit sig så han blev 20 min sen till gymet. klent. jag körde lite Bröst och mage innan han dök upp. blev ett vettigt träningspass ändå. sen skynda till tåget till jobbet. Började med att gå till banken och fixa nytt leg då det jag har gick ut för 25 år sen, har funkat fint ändå konstigt nog (inte överallt dock) kämpig dag på jobbet, mycket att göra och mycket folk. att folk köper cykel och tbh för 26k dagen innan februarilönen är för mig ett mysterium, sålde 2 halvdyra räsercyklar i tisdags med. folk sitter nog på mer deg än man tror! sen till det jobbiga.

precis när jag skulle larma och låsa för kvällen ringer Jonna som jag brukar åka tåg med och säger att alla tåg är inställda tills 20 i 8... vaffan. det var upploppsstämning på Skånetrafikens kundcentrum och dom hade tillkallat vakter för att hålla folk på mattan, sick. i tumultet stötte vi på Skuggan som vi tog hand om så han kom rätt. Vi lyckades komma med ett tåg efter bara 20 min vilket kändes som lite tur, dock vare mjölktåget som går långt ut i bushcen och tog 55 min att ta sig mellan Lund och Helsingobrg. kvart i 8 var jag framme på knutpunkten och kl20.00 började cykelklubben.se's spinning pass för cyklister, hur skulle jag hinna, jag var ju tvungen att hinna hem och och hämta rätt kläder då väskan var full av gymkläder. resultatet blev ett tempolopp på stadshojen upp för backen hem till mig, kuta 4 trappor, ösa ut gymkläderna, slita ihop cykelkläderna , på hojen och bränna ner för backen i typ 45khm dyka in på friskis, byta och hinna på minuten. fatta vad slut jag var när jag kom fram så själva passet blev rätt pissigt. men vad hade jag förväntat mig! jävla pucko. nu ska jag sova.
<-- Glada tågesenärer
Peace

Beroende

Känner mig lite beroende av den här yogurten. Synd för den är inte billig och den innehåller 10% socker (bara 4% fett dock)  men fy fan vad god den är, speciellt den med strawberry cheescake smak. åh! skulle kunna äta sån hela dagen. suck!

nä nu ska jag snart möta buster så lika bra att äta upp och klä på sig.

Peace

Intervaller

Morgonen började med styrketräning som vanligt halv 8 med buster. det kördes rygg, axklar och biceps, jag har kommit på hur mycket jag älskar att köra militärpress så det skriker i hela överkroppen, kanske mest för att Lance kör så också. he he. han är fan grym! kommer göra succé i touren, tror inte han vinner men succé iaf!

sen jobba jobba jobba för att skynda hem till nästa träningspass. intervaller på min stackars cykel som sitter fastspänd i trainern under vintern. jag älskar att hata min trainer, den gör så ont men ändå så gott. kände mig lite seg och kanske aningens otränad för att köra på så höga pulsslag men det kommer. maxade 189Bpm sista och första intervallen sen runt 176 på de andra, inte fy skamm. 800Kcal strök med. gött.

hur ser du ut när du anstränger ditt hjärta till 96% av vad det klarar av? så här ser jag ut! klad cykelpojk!

Peace

Tacopaj

oj oj oj det här var höjden av flottighet.
efter att ha levt på proviva och yogurth hela dagen kände jag att magen behövde en rivstart för att orka träna i morgon så jag swungade ihop en kaloribomb. helt galet vad flottigt det blev. ha ha ha. grymt. och jag var såååå värd varenda tugga!

bara kolla på den, en Billys panpizza ser ju ut som ett knäckebröd i jämförelse.

 

Matförgiftad

Träffade Niklas (Bob) efter jobbet för en bit mat/fika på Waynes, han vill alltid gå till Waynes och jag har väll inte något emot det, iaf hade jag inte det då. Käkade en grekisk sallad som smakade helt ok men ungefär samtidigt som allt var nere i magen började elendet. Det blev ingen trevlig kväll, somnade halv 1 totalt utslagen. Ställde in träningen i morse vilket var mycket tråkigt men det finns inte en changs att jag hade orkat. Sorry B! nu sörplar jag i mig lite yogurt så jag ska palla gå och jobba.

Sensmoralen i dagens Blogg: ÄT INTE PÅ WAYNES! jag kommer fan inte göra det fler gånger.

Smygstart

Tackar robban som gav min blogg en flygande start. nu ska jag bara börja skriva av mig allt som jag vill ha avskrivet.
kan bli bra. jag har mycket att skriva om.

kommer mer senare.

Välkommen till min nya blogg!

Test test test

RSS 2.0